Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Прижиттєва мікроскопія раку

Приєднуйтесь до вебінару 29 липня, о 18:00 за київським часом

Гістологічні методи надають важливу інформацію про стволові клітини і рак. Однак вони забезпечують лише статичні зображення динамічних процесів.

Щоб вловити природу популяційних клітин у динаміці, група ван Rheenen розробила прижиттєву мікроскопію (інтавітальну мікроскопію), що дозволяє візуалізувати окремі клітини в реальному часі у всіх мікроорганізмах. Популяції ракових та стовбурових клітин нечасті і змінюються з часом. Тому можливість відображення їх у динаміці розкриває безліч важливих чинників усередині одноклітинної гетерогенності, критично важливих для гомеостазу тканини, ініціації та прогресування пухлини.

На вебінарі 29 червня професор Жакко ван Рейнен з Нідерландського інституту раку представить результати своєї роботи з ідентифікації, перегляду та загибелі клітин, які призводять до виникнення та прогресування раку, з використанням інтравітальної мікроскопії. Під час лекції він поділиться інформацією про те, як ці технології можуть допомогти у розумінні розвитку ракових клітин, гомеостазу тканин, росту пухлин та метастазів.

Ви також дізнаєтесь про таке:

  • Методи інтравітальної мікроскопії, які дозволяють контролювати стовбурові і ракові клітини в реальному часі in vivo;
  • Як ці методи можуть допомогти вам вивчити ідентичність і міграційну поведінку ракових стовбурових клітин;
  • Як інтравітальна мікроскопія використовує багатофотонну конфокальну мікроскопію, щоб розкрити ключові деталі цього важливого дослідження;
  • Унікальні інсайти про те, як ці технології можуть допомогти зрозуміти процеси виникнення і розвитку раку.

Щоб взяти участь у вебінарі, будь ласка, зареєструйтесь.

Зареєструватися на вебінар

Будьте в курсі новин

    A