Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Інактивація патогенів за допомогою системи INTERCEPT від Cerus

Приєднуйтесь до вебінару 2 липня, о 10:00 за київським часом, і дізнайтеся більше про те, як рішення нашого партнера – компанії Cerus допоможе забезпечити безпеку донорської крові та скоротити можливі ризики для пацієнта після трансфузії.

Компанія АЛТ Україна ЛТД спільно з одним з лідерів з розробки рішень для Служби крові – компанією Cerus проведуть вебінар, під час якого багато уваги приділять важливості інактивації патогенів в крові. А також розкажуть про сучасні рішення, здатні допомогти в забезпеченні безпеки донорської крові під час переливання.

Доктор Маркус Пікард-Моро – керівник наукового напрямку EMEA компанії Cerus детально ознайомить слухачів вебінару з можливостями системи INTERCEPT, а також поділиться досвідом її застосування на практиці за кордоном.

Зверніть увагу! Доповідь спікера буде супроводжуватися синхронним перекладом на українську мову.

З 12:10 до 12:30 в межах вебінару запланована Q&A-сесія, під час якої ви зможете поставити запитання спікеру.

Щоб приєднатися до вебінару, будь ласка, зареєструйтесь.

Важливо!

Реєструючись на вебінар, ви отримуєте підтвердження на Email, вказаний під час заповнення форми. Посилання на підключення є унікальним, і ви не можете поділитися ним з іншим користувачем.

Якщо ви плануєте слухати вебінар з вашого ПК, виберіть опцію “to use your computer’s audio” під час підключення до вебінару. Якщо з мобільного телефону – виберіть “to use your telephone”.

Будьте в курсі новин

    A