Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Еволюція систем “глобальної оцінки” гемостазу в клінічній практиці. Від тромбоеластографії-тромбометріі до ClotPro

Приєднуйтесь до вебінару 19 серпня, об 11:00. Дізнайтеся більше про ефективні методики оцінки системи гемостазу, а також сучасні рішення, які допомагають лікарям у всьому світі вибирати правильні тактики лікування пацієнтів з ризиком розвитку тромбозів і кровотеч.

Інтегральні методи оцінки гемостазу спільно з застосуванням класичних тестів дозволяють отримати максимально повну картину системи гемокоагуляції пацієнта. У зарубіжній медичній практиці такі методи вважаються “золотим стандартом” і включені до протоколів лікування коагулопатій різного типу. Під час вебінару 19 серпня разом з Ігорем Скирдою, к.м.н, лікарем вищої категорії, імунологом, трансфузіології Харківського центру гемокорекції, поговоримо про еволюцію систем глобальної оцінки гемостазу в клінічній практиці – від тромбоеластографії до віскоеластометрії. А також про сучасне обладнання, яке допоможе українським медикам застосовувати ці методи у своїй практиці.

У фокусі вебінару:

  • Проблема лабораторної оцінки системи гемостазу. Порівняння рутинних методів оцінки гемостазу і РОС-методик.
  • Еволюція методів і систем оцінки “Глобального гемостазу”. Тромбоеластографія-тромбометрія, Clotpro.
  • Значення дослідження глобального гемостазу в клінічній практиці як керівництво для прийняття рішень для лікування і корекції коагулопатій.
  • Єдиний метод оцінки глобального гемостазу, що дозволяє відійти від емпіричної практики до суворого розрахунку терапії коагулопатій.

Вебінар безкоштовний.

Щоб взяти участь, будь ласка, зареєструйтесь.

Будьте в курсі новин

    A