Укр
Укр Eng Рус

Проблеми спадкової та мультифакторної патології: поділимося експертизою на науково-практичній конференції

Дивіться пряму трансляцію 27 квітня, з 9:00 до 17:30

27 квітня разом із науковцями Національної спеціалізованої дитячої лікарні Охматдит МОЗ України, провідних медичних вишів України та міжнародними експертами з генетичних захворювань зберемося разом, аби обговорити актуальні проблеми спадкової та мультифакторної патології.  

Під час конференції буде приділено багато уваги, зокрема, розширеному неонатальному скринінгу в Україні. А саме – результатам, яких вдалося досягти протягом першого півріччя його роботи. 

У фокусі уваги науковців також будуть питання ранньої діагностики таких спадкових хвороб як тромбофілія, спінальна м’язова атрофія (СМА), фенілкетонурія, хвороба Фабрі, розлади аутистичного спектру та хвороба Паркінсона. 

Роман Гулковський, фахівець з методичної підтримки “АЛТ Україна” (офіційний партнер Thermo Fisher Scientific в Україні) розповість про успішні та дієві рішення для виявлення генетичних чинників спадкової і мультифакторної патології методами секвенування нового покоління (NGS) та хромосомного мікроматричного аналізу (СМА).  

Участь у заході – безкоштовна. Зареєструватися можна тут

Повна програма заходу 

Дивитися онлайн-трансляцію

Будьте в курсі новин

    A