Укр
Укр Eng Рус

АЛТ Україна візьме участь у LabExpo 2021

АЛТ Україна візьме участь у Міжнародній виставці лабораторного обладнання та аналітики LabExpo 2021, яка відбудеться 6-8 жовтня 2021 р. у Міжнародному виставковому центрі, на Броварському проспекті, 15, павільйон 1, стенд 1-K5-1. 

 LabExpo 2021 – це одна із ключових подій в галузі. На три дні Міжнародний виставковий центр стане платформою для обміну успішними практиками впровадження інноваційних технологій та рішень у лабораторній справі.

Не пропустіть таку подію! Буде дуже пізнавально та цікаво.

У межах ділової програми виставки LabExpo 2021 запрошуємо до фахової школи Lab4Lab School 7 жовтня на обговорення важливих тем:

  • 10:15 – 10:35 Аналіз мікрочистоти на фармацевтичних підприємствах.
  • 10:35 – 10:55 Відповідність лабораторії вимогам з цілісності даних. Від отримання зразка до видачі протоколу.
  • 10:55 – 11:15 Точність. Економічність. Швидкість. Елементний аналіз без ІЗП-ОЕС: досвід використання на фармацевтичних підприємствах.

Реєструйтеся за промокодом ALT21 та отримуйте безкоштовний квиток для входу на виставку, а також на всі відкриті заходи з 6 по 8 жовтня включно.

Важливо! 

Зверніть, будь ласка, увагу, що організаторами виставки вжито заходів для безпечного перебування у Міжнародному виставковому центрі. З цією метою прохання мати при собі:

  • підтвердження хоча б однієї дози вакцинації (у застосунку ДІЯ / паперовий сертифікат) 

або

  • довідку про одужання від Covid-19 за останніх півроку.

У разі відсутності такого підтвердження, відвідувачам буде запропоновано пройти  БЕЗКОШТОВНЕ експрес-тестування на Covid-19 у мобільних лабораторіях, що будуть розташовані з 6 по 8 жовтня у МВЦ, на входах 1А та 2С.

Після цього відвідувачі отримають маркувальний браслет – «пропуск» на виставку

До зустрічі!

Будьте в курсі новин

    A