26 липня 2024 року компанія Leica Microsystems випустила Mateo FL, цифровий флуоресцентний мікроскоп зі штучним інтелектом для перевірки культур клітин у передових дослідницьких програмах. 

Новинка допоможе вам оптимізувати дослідження культур клітин завдяки можливостям прохідного світла та мультимодальної флуоресценції, автоматизованим інструментам аналізу та безпечній передачі даних.

Нарешті прийшов час попрощатися з ручним підрахунком клітин.  

Leica Mateo FL пропонує точний автоматизований підрахунок клітин всього за 5 секунд в порівнянні з 15 хвилинами ручного підрахунку.

Один загальний критерій  для вимірювання конфлюентності в усій лабораторії

Новий цифровий флуоресцентний мікроскоп Leica Mateo FL пропонує вимірювання конфлюентності за допомогою штучного інтелекту, що покращує відтворюваність та зменшує людський фактор експерименту

Все необхідне в одній платформі.

Мультимодальна флуоресцентна візуалізація та дослідження в прохідному світлі змінюються одним натисканням. Вбудована подвійна камера ідеально підходить для наявних у системі контрастів та усуває необхідність у фізичній зміні та налаштуванні камер.

Зробіть перевірку клітин простою та водночас ефективною за допомогою нового цифрового мікроскопа Mateo FL від Leica Microsystems.

Детальніше ознайомитися з продуктом ви зможете за посиланням.