Укр
Укр Eng Рус

Цифровий інвертований мікроскоп Leica Mateo FL

В липні 2024 року компанія Leica Microsystems випустила інноваційну новинку – Mateo FL, цифровий флуоресцентний мікроскоп зі штучним інтелектом для досліджень культур клітин. Пропонуємо вам ознайомитися з новинкою більш детально в нашому огляді.

Робочі процеси на основі штучного інтелекту

  • Зменшіть суб’єктивність результатів завдяки вимірюванням конфлюентності за допомогою штучного інтелекту.
  • Економте ваш час з точним автоматизований підрахунок клітин, що займає всього 5 секунд, у противагу ручному підрахунку – в середньому 15 хвилин.
  • Отримуйте точну перевірку ефективності трансфекції за допомогою інтелектуальних алгоритмів.

Цифровий інвертований мікроскоп Leica Mateo FL

Заощаджуйте час і зусилля завдяки мультимодальній візуалізації

Leica Mateo FL пропонує мультимодальну флуоресцентну візуалізацію та роботу у прохідному світлі в одній платформі. Прилад заощаджує час і забезпечує гнучкість під час проведення експериментів завдяки оптимізації кожного каналу для певних флуорофорів.

Бачити більше з меншими клопотами

Покращіть видимість незабарвлених, прозорих, напівпрозорих або малоконтрастних зразків за допомогою автоматизованого фазового контрасту. Вбудована подвійна камера усуває необхідність у фізичній зміні камер та переналаштуваннях системи, спрощуючи дослідження та підвищуючи ефективність.

Все необхідне в одній платформі: мультимодальна флуоресцентна візуалізація та візуалізація в прохідному світлі змінюються одним натисканням. Фазовий контраст - світле поле - флуоресценція (зліва направо).

Все необхідне в одній платформі: мультимодальна флуоресцентна візуалізація та візуалізація в прохідному світлі змінюються одним натисканням. Фазовий контраст – світле поле – флуоресценція (зліва направо).

Робота в лабораторіях з рівнями біобезпеки

Leica Mateo FL можна використовувати в лабораторіях з рівнями біобезпеки BSL 1 і BSL 2. Система сумісна з методами знезараження ультрафіолетом, етанолом і перекисом водню. Захистіть ваші зразки від контамінації та заощаджуйте дорогоцінний час експерименту завдяки спрощеним робочим процесам і вбудованій подвійній камері, що усувають необхідність перенесення зразків у камеру біобезпеки та з неї.

Mateo FL сумісний з методами знезараження ультрафіолетом, етанолом та перекисом водню.

Mateo FL сумісний з методами знезараження ультрафіолетом, етанолом та перекисом водню.

Інтегрована конструкція для оптимізації простору

Компактний дизайн Leica  Mateo FL допоможе вам максимально ефективно використовувати простір і зробити робочий процес більш ефективним.

Зменшіть ризик забруднення щонайменше на 50% і подвойте ефективність робочого процесу, отримуючи як монохромні, так і кольорові зображення без необхідності фізичної заміни пристроїв під час експерименту.

Безпечне відстеження та передача даних

Mateo FL має вбудовані функції аудиту та керування користувачами, які відповідають вимогам FDA 21 CFR, частина 11,що полегшує управління даними та підвищує їхню безпеку.

  • Легко відстежуйте зразки і керуйте ними за допомогою функції зчитування штрих-кодів.
  • Співпрацюйте та діліться даними з іншими, легко передаючи дані з мікроскопа на будь-який мобільний пристрій за допомогою QR-кодів.
  • Попрощайтеся з частим перенесенням або видаленням файлів – зберігайте до 3 мільйонів зображень без зайвих зусиль завдяки 500-та ГБ обсягу вбудованої пам’яті.
Інтегровані функції управління користувачами забезпечують аудит та керування користувачами відповідно до вимог FDA 21 CFR, частина 11.

Інтегровані функції управління користувачами забезпечують аудит та керування користувачами відповідно до вимог FDA 21 CFR, частина 11.

Зробіть свої експерименти та дослідження більш надійними та послідовними завдяки алгоритмам і аналізу на основі штучного інтелекту!

Читайте також: Цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL. Огляд рішення.

Будьте в курсі новин

    A