Укр
Укр Eng Рус

Мікроскопи Leica: огляд рішень для біомедичних досліджень

Стрімкий розвиток біомедицини в останні роки надав додаткового імпульсу розробкам рішень в напрямку мікроскопії. Генним інженерам, ембріологам, мікробіологам й іншим фахівцям, що вивчають людський організм з теоретичної точки зору сьогодні доступна достатня кількість високоточного обладнання для проведення досліджень в цьому напрямку. Важливість цих досліджень важко переоцінити, адже результатом є поява нових лікарських препаратів і вакцин, виведених дослідним шляхом в лабораторіях, а також глибше розуміння механізмів, що лежать в основі тих чи інших хвороб.

Як і будь-які інші дослідження, біомедичні вимагають високої точності результатів, яку може забезпечити сучасне мікроскопічне обладнання. У нашому огляді ми зібрали моделі мікроскопів Leica, здатних вирішити весь спектр завдань сучасної лабораторії – від повсякденних рутинних завдань до складних наукових досліджень живих організмів на клітинному рівні.

Перелинковка Читайте також: Стереомікроскопи Leica Microsystems – вибір №1 для криміналістичних лабораторій

Інвертовані мікроскопи Leica для дослідження клітинних культур

Одна з найбільш важливих умов під час проведення досліджень живих культур клітин – створення на предметному столику мікроскопа таких умов, які б дозволили підтримувати нормальне функціонування об’єкта вивчення. На стан досліджуваних клітин може впливати безліч факторів. Наприклад, функції клітин дуже чутливі до температурних коливань. Відхилення навіть на градус вже може запустити процес зміни фізіології клітини, тому контроль температури дуже важливий.

Мікроскопи Ляйка, призначені для роботи з культурами клітин, можуть бути укомплектовані системами кліматичного контролю, які дозволяють підтримувати оптимальний температурний режим і рівень кислотності протягом заданого часу.

Лінійка мікроскопів для роботи з клітинними культурами Ляйка представлена ​​моделями DMi1, DM IL і DMі 8.

Мікроскоп Leica DMi8

Мікроскоп Leica DMi8

Інвертований мікроскоп Leica DMi1 – ідеальне рішення для рутинних досліджень в цитологічній або імунологічній лабораторії.

Мікроскоп Leica DMi1 оснащений інтелектуальною системою освітлення на основі світлодіодного освітлювача, який може прослужити до 20 років. Система освітлення має функцію автоматичної адаптації яскравості при перемиканні між методами фазового контрасту і світлого поля, що значно спрощує і прискорює роботу оператора.

Завдяки спеціально розробленому фазовому слайдеру мікроскоп Leica DMi1 дозволяє перемикатися між 10X, 20X або 40X об’єктивами простим поворотом револьвера, без необхідності заміни світлового фазового кільця.

Для Leica DMi1, як і для всіх інвертованих мікроскопів Leica, доступний великий асортимент тримачів культурального посуду.

Інвертований мікроскоп лабораторного класу DM IL Led дозволяє реалізувати всі основні методи контрасту, включаючи флуоресценцію й інтегрований модуляційний контраст. Обладнаний високоякісною оптикою і світлодіодним освітлювачем, який не вимагає регулярного сервісного обслуговування. Мікроскоп оптимально підходить для роботи з клітинними культурами і досліджень живих клітин. Висока робоча відстань конденсора і об’єктивів забезпечує великий простір для роботи з препаратом, що спрощує проведення маніпуляцій.

Мікроскоп Leica DMi1

Мікроскоп Leica DMi1

Інвертований мікроскоп дослідницького класу Leica DMі 8 має модульну конструкцію, що дозволяє вам створити потужну систему обробки зображень, відповідну вашим дослідженням і бюджету сьогодні, без шкоди для основних функцій в майбутньому. Мікроскоп можна легко дообладнати всім необхідним для вирішення того чи іншого завдання. Важливою перевагою конкретно цієї моделі мікроскопа Ляйка є висока якість зображення, що досягається за рахунок повного спектра методів контрастування, і можливість повної автоматизації мікроскопа.

Перелінковка Читайте також: «Посібник з візуалізації живих клітин» від Leica Microsystems у вільному доступі

Прямі мікроскопи Leica дослідницького класу

Дослідницькі станції бренду Leica Microsystems вважаються визнаним стандартом в Hi-End мікроскопії. Для біомедичних досліджень оптимально підійдуть моделі прямих мікроскопів Leica DM4 B / Leica DM6 B.

  • Leica DM4 B – мікроскоп з частковою моторизацією, який однаково ефективний як при проведенні біомедичних досліджень, так і для повсякденного використання в клінічних лабораторіях
  • Leica DM6 B – забезпечує повну автоматизацію процесу. Зміна методів контрастування здійснюється натисканням однієї кнопки. Мікроскоп ідентифікує використовуваний об’єктив і автоматично підлаштовує інтенсивність світла, роботу діафрагм і конденсора.
Мікроскоп Leica DM6

Мікроскоп Leica DM6

Обидві моделі мікроскопа забезпечують високу якість зображення за рахунок постійної світлової температури, а менеджер інтенсивності флуоресценції дозволяє швидко відрегулювати подразнювальне світло і захистити досліджуваний зразок від фотовідбілювання.

Для ідеального підбору мікроскопа під ваші завдання зв’яжіться з нашими фахівцями. Експерти з багаторічним досвідом підберуть моделі і комплектації мікроскопів Leica які підійдуть саме вам.

Будьте в курсі новин

    A