Цифрова патологія – інноваційна технологія, яка кидає виклик гістологічним лабораторіям та водночас відкриває нові можливості й підвищує цінність їхніх послуг. Впровадження підходів цифрової патології може бути складним процесом, однак отриманий результат того вартий. Доведено університетом міста Лідс, однієї із найбільших науково-дослідних баз у Великобританії, який повністю перейшов на цифрову форму гістологічних досліджень. 

Команда спеціалістів із цифрової патології університету має 15 років підтвердженого досвіду в наданні інновацій та досліджень світового рівня у галузі цифрової патології. Серед них – клініцисти, вчені та спеціалісти у галузі ІТ/інформатики.

Спеціалізоване діагностичне відділення університету міста Лідс, що складається із 45 консультантів-патологів, генерує понад 290 тисяч H&E (гематоксилін-еозин) слайдів щороку. 

Успішно пройшовши шлях до впровадження цифрової патології та отримавши конкретні вимірювані результати, команда Лідського університету розробила детальний гід, який допоможе іншим гістологічним лабораторіям подолати процес транформації швидше та простіше. 

Нижче ви знайдете повну версію цього гіду, де детально описано досвід університету, практичні поради, нюанси та виклики, які стоять перед гістологічними лабораторіями на шляху до цифрової патології.   

Сподіваємося, що цей матеріал стане для вас відправною точкою у вашій власній подорожі до впровадження найсучасніших підходів до рутинної діагностики. 

Завантажити гід із цифрової патології