Укр
Укр Eng Рус

Знижки до -30% на спектроскопічне обладнання Thermo Fisher Scientific

*Знижки діють до 30.11.2024

Наш партнер Thermo Fisher Scientific надав ексклюзивну знижку на широкий перелік обладнання та витратних матеріалів. Це чудова можливість для лабораторій та наукових установ оновити свої прилади та забезпечити себе високоякісними ресурсами за вигідними цінами. Не пропустіть шанс вдосконалити свої дослідження з провідними світовими рішеннями від Thermo Fisher Scientific. 

Перелік обладнання включає наступні позиції:

ІЧ-Фурʼє спектрометр Nicolet Summit X

ІЧ-Фурʼє спектрометр Nicolet Summit X

ІЧ-Фур’є спектрометр Nicolet Summit X – компактний портативний інструмент, який однаково ефективно працюватиме як у лабораторії, так і на виробництві. Пристрій розроблено для простого підключення до основних аксесуарів інших виробників, що забезпечує автоматизацію та широкий спектр варіантів відбору проб.  

Знижка поєднується з промоакціями на наступні позиції:

  • ППВВ-приставки;
  • Програмне забезпечення відповідно до вимог 21 CFR (частина 11) для цілісності та безпеки даних у комплекті з пакетом для QA/QC кваліфікації;
  • База даних ППВВ спектрів Wiley (Sigma-Aldrich)

ІЧ-Фурʼє спектрометр Nicolet Summit Pro у комплекті з ППВВ приставкою та алмазним кристалом

ІЧ-Фурʼє спектрометр Nicolet Summit Pro у комплекті з ППВВ приставкою та алмазним кристалом.

Якщо ви не можете дозволити собі сповільнитися або помилитися, покладайтеся на ІЧ-Фурє спектрометр Thermo Scientific Nicolet Summit Pro. Розроблений з високопродуктивним оптичним двигуном в парі з революційним програмним забезпеченням Thermo Scientific OMNIC Paradigm, ІЧ-Фур’є спектрометр Nicolet Summit Pro допомагає вам ідентифікувати, перевіряти та кількісно оцінювати матеріали швидше, ніж раніше.

ІЧ-Фурʼє спектрометр Nicolet Apex з мікроскопом Raptir Plus з MCT-A детектором

ІЧ-Фурʼє спектрометр Nicolet Apex з мікроскопом Raptir Plus з MCT-A детектором

ІЧ-мікроскоп Thermo Scientific™ Nicolet™ RaptIR+™ забезпечує точність і гнучкість, допомагаючи спростити аналіз зразків, швидко генеруючи практичні результати. Цей мікроскоп дослідницького класу може бути адаптований не тільки під будь-якого користувача, але і для різних галузей промисловості. Об’єктиви, інфрачервоні можливості та чіткі зображення корисні в таких різноманітних галузях, як фармацевтика, екологія, криміналістика, мистецтвознавство, реставрація, дослідження полімерів і матеріалів. RaptIR+ тепер працює в парі з абсолютно новим ІЧ-Фурʼє спектрометром Thermo Scientific Nicolet Apex на базі програмного забезпечення OMNIC Paradigm. Спектрометр APEX пропонує користувачам найсучаснішу ІЧ-Фурʼє спектроскопію як для рутинного аналізу, так і для дослідницьких цілей. Nicolet Apex пропонує неперевершену продуктивність і універсальність.

Знижки на ППВВ приставки при замовленні Nicolet Apex та Nicolet Summit

Знижки на ППВВ приставки при замовленні Nicolet Apex та Nicolet Summit

Знижки діють на наступні приставки:

  • Smart iTX з алмазним кристалом;
  • Smart iTX з алмазним кристалом розширеного діапазону;
  • Everest ATR з алмазним кристалом 
  • Everest ATR з алмазним кристалом розширеного діапазону
  • Everest ATR з ZnSe кристалом

Thermo Scientific Smart iTX – це аксесуар порушеного повного внутрішнього відбиття (ППВВ) з однократним відбиттям. Він оптимізує можливості ІЧ-Фур’є спектрометра Thermo Scientific щодо визначення характеристик матеріалів при аналізі твердих або рідких зразків.

Thermo Scientific Everest ATR дозволяє отримати максимальну віддачу від ІЧ-Фурʼє спектрометрів Thermo Scientific Nicolet Summit. Монолітний алмазний кристал та високоефективна оптика з повним відбиттям у поєднанні з різними змінними кристалічними пластинами забезпечують надійність і гнучкість ідентифікації та перевірки матеріалів.

База даних ППВВ спектрів Wiley (Sigma-Aldrich) при замовленні ІЧ-Фурʼє спектрометрів Nicolet Summit та Nicolet Apex з ППВВ приставкою

Акційна ціна на 19 500 ППВВ-спектрів бібліотеки Wiley при покупці з ІЧ-Фурʼє спектрометрами лінійки Summit Family / Apex з ППВВ аксесуаром та алмазним кристалом. 19 500 ІЧ-спектрів, виміряних за допомогою ППВВ приставки у лабораторіях Sigma-Aldrich. Колекція включає ароматичні сполуки, мінеральні кислоти, алкіни, неароматичні сполуки, полімери та інші.

Вбудована ППВВ приставка зі знижкою при замовленні ІЧ-Фурʼє спектрометрів Nicolet iS50

iS50 використовується клієнтами Thermo Scientific по всьому світу і відомий тим, що забезпечує гнучкий вибір аксесуарів та модулів і можливість розширення відповідно до потреб користувачів. Додавання вбудованого ППВВ аксесуару забезпечує зручне, просте у використанні рішення, що дозволяє отримати максимальну віддачу від ІЧ-Фурʼє спектрометра. 

Серед головних переваг, розроблених з урахуванням потреб користувачів, можна побачити нижче: 

Можливість роботи в середній і далекій інфрачервоній області: від 80 до понад 5000 см-1; монолітний алмаз для більшої довговічності.

ІЧ-Фурʼє мікроскоп Nicolet iN10

ІЧ-Фурʼє мікроскоп Nicolet iN10

Інфрачервоний мікроскоп Nicolet iN10 простий у використанні та забезпечує потужність, необхідну для швидкого отримання даних та аналізу зображень речовин, щоб покращити ваше знання про хімічний склад матеріалів в гетерогенних зразках. Інтегрована і високоефективна оптична конструкція мікроскопа Nicolet iN10 підвищує швидкість і чутливість рутинних досліджень, а також якість візуалізації наборів даних хімічного аналізу.

В комплект входить: 

  • автоматизований предметний столик, 
  • детектор MCTA 
  • ППВВ приставка з германієвим накінечником

База даних спектрів при замовленні ІЧ-Фурʼє мікроскопу Nicolet iN10

Наші клієнти по всьому світу використовують iN10, щоб зробити свою продукцію кращою та безпечнішою завдяки високій точності контролю якості та аналізу дефектів. Бібліотеки є ключем до використання повного потенціалу iN10 для таких застосувань. Протягом обмеженого часу вам буде надано спеціально підібраний пакет бібліотек при покупці нового iN10. 

База даних включає в себе:

  • Криміналістична бібліотека Georgia State Crime Lab Drug (1,940 спектрів) 
  • Бібліотека полімерних добавок і пластифікаторів (1 799 спектрів) 
  • Бібліотека полімерів та добавок Хаммела (2 011 спектрів) 
  • Бібліотека загальних матеріалів і білих порошків (469 спектрів) 
  • Бібліотека полімерів і пластифікаторів (ППВВ) (204 спектри) 
  • Повна криміналістична бібліотека (4 286 спектрів) 
  • Бібліотека неорганічних речовин (1 803 спектри) 
Будьте в курсі новин

    A