Укр
Укр Eng Рус

Анонс: Безкоштовна науково-практична конференція «Сучасна морфологія - виклики та досягнення», 23-24 травня

Запрошуємо відвідати безкоштовну науково-практичну конференцію «Сучасна морфологія – виклики та досягнення», яка відбудеться 23-24 травня 2024 р. на базі лікарні «Феофанія».

Колеги, хочемо розповісти про проведення важливої події для спеціалістів багатьох галузей, на якій у вас буде можливість почути корисну інформацію та познайомитися з провідними спеціалістами для подальшої співпраці та обміну досвідом.

23 та 24 травня на базі лікарні “Феофанія” відбудеться ІІ щорічна міжнародна конференція «Сучасна морфологія – виклики та досягнення»

Головне завдання конференції – обговорення поточного стану, викликів та перспектив розвитку системи патолого-гістологічних та цитоморфологічних досліджень в Україні з клінічних, технологічних та організаційних точок зору.

Цікавий факт! Перша конференція, яка відбулась 30 травня 2023 року, зібрала в онлайні майже 2000 спеціалістів, охочих покращити рівень своїх знань.

На заході будуть присутні понад 30 спікерів, в тому числі представники Великої Британії. 

Радимо не пропустити доповідь Антона Загурдаєва, провідного спеціаліста департаменту мікроскопії компанії “АЛТ Україна”, який розповість про проривну технологію – цифрову патологію та її практичне застосування у тандемі зі штучним інтелектом. Доповідь заплановано на 23 травня, о 10:50. 

Антон Загурдаєв

Провідний спеціаліст департаменту мікроскопії та лабораторного обладнання

Спеціалізація: рішення для мікроскопії та гістопатології.

icon-linkedin

Цифрова патологія – це інноваційна галузь медицини, яка використовує комп’ютерні технології для зберігання, аналізу та інтерпретації патологічних зображень. Завдяки Digital Pathology спеціалісти отримують можливість сканування патологічних зразків для створення деталізованих цифрових сканів, що дозволяє патологам оглядати зразки за допомогою комп’ютерів замість традиційних мікроскопів. Основними перевагами технології є те, що патологи у різних точках світу мають доступ до ідентичних даних. Це дає можливість покращити співпрацю та розвивати галузь швидшими темпами. 

Якщо у вас є бажання дізнатися більше про технологію та доступні рішення, ви можете перейти за посиланням і ознайомитись із гістологічним сканером Aperio від провідного виробника – Leica Biosystems

Aperio

Серед інших важливих тем, висвітлених на конференції, будуть:

  • “Органна трансплантація в умовах військового часу” від к.мед.н. Хижняка Кирила Анатолійовича  
  • “Правова безпека в діяльності лікаря-патологоанатома та судово-медичного експерта” від професора Ірини Сенюти
  • “Ознаки катувань електрострумом на трупах військовополонених” від Падєй Інни Валеріївни –  заввідділу судово-медичної експертизи

Вебінар буде корисним для спеціалістів з наступних галузей:

  • Діагностики та лабораторних досліджень
  • Хірургії
  • Онкології
  • Спеціалізованої медицини: (гастроентерології та ендоскопії, пульмонології , бронхології)

Додаткова інформація:

Реєстрація на конференцію за посиланням.

Адреса проведення: Академіка Заболотного 21, Конференц-хол, зал 1.

*Захід буде транслюватись в прямому ефірі на каналі лікарні «Феофанія»

Початок о 9:00

Вартість: безкоштовно

Будьте в курсі новин

    A