Укр
Укр Eng Рус

Rookie of the Year 2022. АЛТ Україна отримала відзнаку від Thermo Fisher Scientific за продажі ІЧ-Фур’є спектрометрів та мікроскопів

Rookie of the Year 2022 – нагорода, яку АЛТ Україна отримала від партнера-виробника Thermo Fisher Scientific за стрімкий ріст продажів ІЧ-Фур’є спектрометрів та мікроскопів за результатами 2022 року.

Нагорода від Thermo Fisher Scientific стала для нас прикладом того, що життя продовжується, дослідження тривають і, попри все, державні та приватні організації роблять все можливе, аби не зупинятися, а розвиватися та проводити необхідні дослідження навіть в ці складні часи. Rookie of the Year 2022

Rookie of the Year 2022 – це не лише відзнака нас, як продавців інноваційного обладнання,  це відзнака того, що у 2022 році дослідницькі лабораторії продовжували свою важливу справу в нашій країні. ІЧ-Фур’є спектрометри та мікроскопи –  обладнання для контролю якості продукції, ідентифікації невідомих речовин, проведення наукових досліджень та розробки нових продуктів у таких сферах як: фармацевтика, криміналістика, полімерна промисловість тощо. Позиції, які знайшли своє місце в українських лабораторіях:

Дякуємо нашим клієнтам за довіру та вибір якісного обладнання, а виробнику – за відзнаку та створення надійних інноваційних рішень.

Будьте в курсі новин

    A