Укр
Укр Eng Рус

Analytica 2024

Ділимося цікавими подробицями про наш візит на виставку Analytica 2024 та нове обладнання, яке найближчим часом буде доставлене українським спеціалістам.

Шановні колеги, ми цінуємо нашу співпрацю та зацікавлені у підвищенні вашої компетентності та удосконаленні ваших робочих процесів. Тому сьогодні хочемо розказати про виставку Analytica 2024, яку ми відвідали та підібрали для вас кілька цікавих новинок, які вже зовсім скоро будуть доставлені до України. 

Спочатку трошки про саму подію. Analytica 2024 – це провідна світова виставка лабораторних технологій, аналізу та біотехнологій. Організатори та експоненти виставок “Аналітика” щорічно презентують повний огляд ринку та дають можливість зустрітися з лідерами галузі, дізнатися про світові прем’єри та знайти оптимальне рішення для максимально різнобічних потреб.

Виставку ми відвідали не лише з ціллю отримати новий досвід або обзавестися корисними знайомствами. Лейтмотивом було саме постачання останніх аналітичних розробок для наших клієнтів. Саме тому зараз трошки детальніше познайомимо вас із нашими майбутніми поповненнями.

Першою у списку є система іонної хроматографії Inuvion від нашого партнера, компанії Thermo Fisher Scientific. Inuvion – це інтуїтивно зрозумілий, наднадійний прилад для іонної хроматографії (ІХ) з простим управлінням і розширеними можливостями застосування. Ця система підтримує електролітичне пригнічування і опційно може включати генератор елюенту (система RFIC) з використанням лише води та картриджів для додаткової економії часу, більшої щоденної стабільності та градієнтів для оптимізації методів. Inuvion пропонує автоматизовані процедури запуску та вимкнення для економії часу і стабільно надійної роботи для аналітичних лабораторій з високою завантаженістю. 

Другою позицією, про яку ми хочемо вам розказати є оновлений амінокислотний аналізатор S633 Sykam. Він розроблений як комплексна робоча система, укомплектована серією готових до використання буферів, реагентів і колонок для аналізу амінокислот у фізіологічних рідинах та гідролізатах харчових продуктів/кормів.

Його основними перевагами є:

  • Висока роздільна здатність для вільних амінокислот, гідролізатів харчових і кормових продуктів та фізіологічних рідин;
  • Повністю інертна система
  • Висока чутливість і широкий динамічний діапазон вимірювань для рутинних методик
  • Стабільні базові рівні з низьким рівнем шуму 
  • Простота використання і низькі експлуатаційні витрати на обслуговування
  • Міжнародна підтримка з хроматографічних питань і питань, пов’язаних зі зразками, від фахівців Sykam

Ну і остання, але не менш важлива позиція зі списку новинок – це новий аплікатор для нанесення зразків для ТШХ Bionis. Аплікатор працює за принципом розпилення, що запобігає пошкодженню шару нерухомої фази на пластині. Приладом можна управляти за допомогою екрану на передній панелі системи або з ПК. Більше про систему зможете дізнатись згодом. 

 

Як бачите, для нас поїздка була дуже продуктивною. Ми впевнені, що вже зовсім скоро нам вдасться конвертувати нові продукти, привезені з виставки, у ваш професійний ріст. Тому стежте за нашими новинами на сайті та у соціальних мережах АЛТ! Щойно новинки будуть доступні для замовлення – ми одразу повідомимо.

Будьте в курсі новин

    A