Укр
Укр Eng Рус

Панель антитіл для діагностики мікросателітної нестабільності

Діагностика мікросателітної нестабільності (MSI -Microsatellite instability, або dMMR – deficient Mutated mismatch repair) є важливим діагностичним та прогностичним маркером, який дозволяє підібрати правильне лікування. Сьогодні аналіз на MSI набирає все більшої поширеності та впроваджується для діагностики не тільки колоректальної карциноми, а і карциноми шлунка, ендометрії яєчників, гепатобіліарного тракту, сечовивідних шляхів, мозку та шкіри. Обов’язковою діагностика MSI є при синдромі Лінча.

Колоректальний рак (КРР) є третім за кількістю діагностованих видів раку у світі. Вважається, що приблизно 3-5% усіх випадків викликані синдромом Лінча, рідкісним спадковим синдромом схильності до раку, який підвищує ймовірність розвитку колоректальної карциноми.

Сучасні рекомендації щодо лікування раку підтверджують важливість скринінгу статусу MMR усіх пацієнтів з уперше діагностованою колоректальною карциномою як попереднього методу скринінгу на синдром Лінча. ІГХ є одним з обов’язкових методів тестування мікросателітної нестабільності, який все частіше використовується у більшості гістологічних лабораторій.

Читайте також: Мікросателітна нестабільність як важливий діагностичний маркер у практиці сучасної патогістологічної лабораторії

Антитіла для діагностики MSI

Велика кількість патогістологічних лабораторій України впроваджує дослідження маркерів мікросателітної нестабільності у гістологічних зразках. 

Панель антитіл MMR Leica Biosystems MLH1, MSH2, MSH6 та PMS2 була визнана якісною та високочутливою для діагностики при проведенні імуногістохімічного фарбування залитих у парафін зразків тканин людини. Висока якість отриманих результатів підтверджується рекомендаціями FDA, клінічним досвідом лабораторій та наукових установ Європи, Америки та України.

Антитіла для діагностики мікросателітної нестабільності від Leica Biosystems офіційно рекомендовані Управлінням з контролю за продуктами й ліками США – FDA.

Пропонуємо такі антитіла для діагностики мікросателітної нестабільності

1.Готове до застосування первинне антитіло BOND™ Mismatch Repair Protein (MLH1) (ES05), 7 мл, PA0988, Leica Biosystems

Готове до застосування первинне антитіло BOND™ Mismatch Repair Protein (MLH1) (ES05), 7 мл, PA0988, Leica Biosystems

2.Готове до застосування первинне антитіло  BOND™ Mismatch Repair Protein (MSH2) (79H11), 7 мл,  PA0989, Leica Biosystems

Готове до застосування первинне антитіло BOND™ Mismatch Repair Protein (MSH2) (79H11)

Будьте в курсі новин

    A