Укр
Укр Eng Рус

Виставка Analytica 2022. Як це було?

Вперше з часів початку пандемії найбільша виставка аналітичного обладнання в Європі – Analytica – пройшла у офлайн форматі.

В кінці червня фахівці нашого відділу хроматографії та спектроскопії відвідали виставку Analytica 2022. Тому хочемо поділитися з вами нашими емоціями та новинками від партнерів.

Це була неймовірна подія з великою кількістю всесвітньо відомих виробників, що виставлялися у Мюнхенському виставковому комплексі Messe München та 7-ма паралельними сесіями форумів, конференцій та майстер-класів. Особливу увагу було приділено сучасним напрямкам розвитку лабораторій. Один з них –  діджиталізація – робота з великими даними (Big Data) та переведення рутинних лабораторних процесів в цифровий формат. Інший – автоматизація процесів, що зазвичай виконувались вручну, поєднання обладнання від різних виробників у єдину автоматизовану лабораторну екосистему.

Також на виставці була представлена велика кількість новинок від наших партнерів. Наприклад, компанія LCTech представила систему автоматичного струшування зразків при пробопідготовці методом Quechers – Max-Traction. Це чудова можливість звільнити руки та швидко обробляти до 8 зразків одночасно.

Наразі, у каталозі АЛТ Україна доступні інші рішення бренду LCTech – система екстракції  X-TRACTION та автоматизована система струшування зразків Mix-Traction.

Виставка Analytica 2022

Виставка Analytica 2022

Компанія Thermo показала на стенді нові моделі 2022 року – газові хроматографи 1610 та мас-спектрометричний детектор 9610 та Orbitrap Exploris 240

Читайте також: Так багато QuEChERS! Як обрати?

Виставка Analytica 2022

Виставка Analytica 2022

Також на форумі Digital Transformation компанія Thermo Fisher Scientific продемонструвала унікальну роботизовану систему, що сумісна з понад 450 моделями обладнання інших виробників, та провела майстер-клас на тему покращення відтворюваності і відслідковуваності аналізів за допомогою автоматизації.

Щорічні виставки Analytica – це унікальна можливість долучитися до розуміння поточних тенденцій, розробок, бачень та викликів ринку, і таким чином поповнити свої професійні знання та обрати орієнтир для розвитку.

Будьте в курсі новин

    A