Укр
Укр Eng Рус

Цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL

Цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL

На початку року наш партнер Leica Microsystems представив новинку: цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL. Що це за прилад і для чого? Щоб дізнатися відповіді, запрошуємо вас з нами на огляд!

Mateo TL буде ідеальним варіантом для дослідників, яким потрібні послідовні результати. Прилад дозволяє всім співробітникам лабораторії зручно та комфортно перевіряти та документувати стан росту клітин, а систематичне вимірювання конфлюентності підвищує впевненість в успіху подальших експериментів.

Mateo TL буде ідеальним варіантом для дослідників

Простий у використанні, навіть для неспеціалістів

Усі співробітники лабораторії, незалежно від кваліфікації, зможуть правильно та швидко налаштувати методи контрастування за допомогою функції інтерактивного допоміжного налаштування контрасту.

Mateo TL полегшує навчання техніків, керівників і старших дослідників. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко спостерігати та робити знімки зразків.

Перехід від налаштування до першого зображення менше ніж за 1 хвилину

Цифровий мікроскоп Mateo TL є повноцінною готовою системою. Після встановлення та кваліфікації приладу нашою сервісною командою ви можете одразу почати використовувати Mateo TL зі стабільними та надійними результатами з самого початку.

Також є можливість додати кваліфікацію встановлення (IQ) та експлуатаційну кваліфікацію (OQ) до плану обслуговування, що допоможе задокументувати та перевірити, що Mateo TL  працює відповідно до специфікацій Leica.

Один загальний критерій для послідовних вимірювань конфлюентності

Mateo TL пропонує один загальний критерій для вимірювання конфлюентності в усій лабораторії. Алгоритм конфлюентності вимірює відсоток площі, покритої клітинами на зображенні.

Модуль конфлюентності  Mateo TL дозволяє:

  • Уникнути суб’єктивної оцінки та запобігти здогадками
  • Досягнути узгодженості у вимірюванні конфлюентності між різними користувачами та експериментами
  • Проводити послідовні вимірювання конфлюентності та зменшувати варіації
  • Покращувати відтворюваність експерименту
  • Мінімізувати вплив людського фактору

Розумні функції

Розумні функції

Мікроскоп Mateo TL – інноваційний прилад нового покоління. З ним ви зможете спостерігати, фотографувати зразки та експортувати зображення швидко та зручно за допомогою вдосконалених інтелектуальних функцій:

  • Бездротова передача зображень безпосередньо на ваш смартфон або планшет за допомогою функції швидкого обміну.
  • Легко відтворюйте умови отримання зображення за допомогою попереднього еталонного зображення в галереї та функції повтору.
  • Звільніть більше часу від спостереження за зразком, усунувши необхідність частого налаштування освітлення та камери для кожного збільшення за допомогою вбудованої функції пам’яті світла Mateo TL.

Підвищений комфорт для всієї команди

Підвищений комфорт для всієї команди

Mateo TL робить процес перевірки культур клітин простим для кожного члена команди. 

З ним ви зведете до мінімуму втому та позбудетеся необхідності використовувати окуляри. Мікроскоп можна розмістити всередині ламінарної шафи сумісного розміру для зручної роботи з клітинними культурами всередині. Окрім комфортної роботи, це ще й допомагає мінімізувати забруднення клітин.

Щоб купити цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL – зв’яжіться з нами.

Антон Загурдаєв

Провідний спеціаліст департаменту мікроскопії та лабораторного обладнання

Спеціалізація: рішення для мікроскопії та гістопатології.

icon-linkedin

Будьте в курсі новин

    A