Шановні партнери!
Приєднуйтесь до вебінару, який буде проведений виробником ЯМР-аналізаторів Oxford Instruments, а саме доктором Кевіном Ноттом на тему: «Аналіз жирів та олій у виробництві продуктів харчування», що відбудеться у четвер, 8 жовтня.
ЯМР-релаксометрія (TD-NMR) використовується для вимірювання вмісту олії/жиру, твердого жиру, води та розміру крапель на багатьох заводах по всьому світу. Зразки вимірюються без попередньої пробопідготовки (наприклад, екстракції), тому результати є більш відтворюваними, ніж методи, які покладаються на оператора, що виконує процедуру у декілька етапів або самостійно приймає рішення про коректність результату.
У даному веб-семінарі будуть висвітлені базова теорія та методологія ЯМР-релаксометрії для швидкого і точного аналізу вмісту олії / жиру без пробопідготовки, а також інших вимірювань у продуктах харчування з використанням MQC+. Протягом вебінару ви дізнаєтесь:
- Які дослідження можна виконувати методом ЯМР-релаксометрії
- Де і як ЯМР-релаксометри можна використовувати для контролю процесів та якості продукції
- Де можна використовувати ЯМР-релаксометрію
Для участі в вебінарі, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням