Укр
Укр Eng Рус

Воркшоп від Leica Microsystems: See the Hidden: Онкологічні дослідження

Приєднуйтесь до заходу онлайн у четвер, 27 січня 2022 р, об 11:30 – 17:00 за Київським часом

Четвертий віртуальний випуск серії вебінарів та воркшопів See the Hidden від нашого партнера Leica Microsystems стартує вже 27 січня. Приєднуйтесь та дізнайтеся більше про провідні методолдогії, техніки та процедури, які допомагають прискорити онкологічні дослідження.  

У партнерстві з Імперським коледжем Лондона (ICL) цей спільний захід продемонструє, як міждисциплінарний дослідницький підхід створює нові інноваційні ідеї для виявлення, профілактики та лікування раку.

У своїх наукових доповідях професор Кріс Бакал (Chris Bakal), доктор Ванія Брага (Vania Braga) та доктор Перікліс Пантазіс (Periklis Pantazis) із ICL представлять свої провідні дослідження та обговорять, як спеціальні методи мікроскопії сприяють їхнім висновкам. Також докладніше буде розглянуто робочі процеси мікроскопії з демонстрацією рішень у режимі реального часу.

Програма буде зосереджена на двох напрямках мікроскопії – оптичних зображеннях високої роздільної здатності та аналізі зображень за допомогою штучного інтелекту (AI).

Приєднуйтесь до нас, щоб поставити свої запитання провідним дослідникам та взяти участь в обговореннях.

Реєстрація та повна інформація за посиланням:

Будьте в курсі новин

    A