Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Впровадження цифрової патології в лабораторії

Як лабораторії перейти на цифрову патологію швидко і ефективно? Яке обладнання для цього необхідно? На ці та інші питання відповість експерт Leica Biosystems під час вебінару 25 березня.

Leica Biosystems запускає освітню програму, яка включатиме цикл вебінарів, присвячених впровадженню цифрової патології в лабораторії. Перший вебінар з серії пройде 25 березня, о 15:00 за київським часом.

Під час заходу експерт компанії Leica Biosystems Ольга Колган розповість, як впровадження цифрового патології може підвищити ефективність вашої лабораторії, а також поділиться практичними порадами, які допоможуть вам зробити цей процес максимально плавним. Експерт буквально крок за кроком проведе вас процесом впровадження цифрової патології в практику лабораторії: від нюансів вибору сканера до переваг, які ви можете отримати в результаті.

В рамках вебінару також запланована Q&A-сесія, під час якої ви зможете поставити свої запитання спікеру.

Головна мета освітнього проекту – озброїти вас всією необхідною інформацією і знаннями, які допоможуть вам прийняти важливе рішення для майбутнього вашої лабораторії.

Участь у вебінарі – безкоштовна. Щоб приєднатися, будь ласка, зареєструйтесь.

Ви також можете отримати запис вебінару за запитом, після заповнення реєстраційної форми. Запис буде доступний до півночі, 8 квітня 2021 року.

Будьте в курсі новин

    A