Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Стратегія контролю бактеріальних ризиків: як зробити її рентабельною

Приєднуйтесь 11 травня, о 16:00 за київським часом і дізнайтеся, як зробити інактивацію патогенів в крові економічно вигідною для установи.

Коли мова йде про здоров’я та життя пацієнта, питання безпеки донорської крові та її компонентів не терпить компромісів. Для профілактики бактеріальних ризиків при переливанні крові у всьому світі широко застосовують технологію інактивації патогенів – ефективну, але, разом з тим витратну для бюджету установи. Приєднуйтесь до вебінару нашого партнера – компанії Cerus і дізнайтеся, як забезпечити пацієнтів безпечною інактивованою кров’ю та її компонентами, але при цьому залишитися в межах бюджету.

На вебінарі ви дізнаєтеся про ефективні стратегії економії бюджету і підвищення ефективності інактивації патогенів, а також отримаєте безцінні інсайти від тих, хто вже впровадив ці стратегії в своїй організації.

Філіп де Груф, консультант з маркетингу Cerus Europe BV розповість про те, як центру переливання крові оптимізувати стартові інвестиції на впровадження інактивації патогенів, розрахувати її рентабельність в порівнянні з іншими методиками забезпечення безпеки донорської крові, що з’явилися за останнє десятиліття.

Доктор Конрад Роскопф з Університетської клініки міста Граца поділиться конкретним кейсом Центру крові в Граці, який одним з перших в світі оптимізував скорочення кількості патогенів для концентратів тромбоцитів як з точки зору якості продукції, так і з економічної точки зору.

Професор Флоріан Крон з Онкологічного центру при університетському шпиталі в Кельні розповість про економічні аспекти застосування патогенінактивованих тромбоцитів в практиці лікування онкохворих.

В межах вебінару заплановано Q&A-сесія, під час якої ви зможете поставити свої запитання спікерам.

Щоб взяти участь у вебінарі, будь ласка, зареєструйтесь. Мова заходу – англійська.

Будьте в курсі новин

    A