Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Комплексні рішення для аналізу домішок нітрозамінів

Реєстрацію на вебінар вже відкрито 

16 грудня, о 18:00, запрошуємо взяти участь у вебінарі від експертів нашого партнера – компанії Thermo Fisher Scientific, під час якого будуть представлені результати тематичного дослідження щодо аналізу домішок нітрозамінів у фармацевтичній продукції. 

Доктор Карл Абеле (Karl Abele) – експерт з аналізу речовин, що екстрагуються та вимиваються, компанії Solvias поділиться двома ефективними підходами до аналізу N-нітрозамінів. Зокрема, він розповість про:

  • загальну кількісну оцінку шести летких N-нітрозамінів (NDMA, NDEA, EIPNA, DPNA, DIPNA, NDBA між 20-100 ppb) в хімічно виготовлених API та DP з LOD 10 ppb
  • використання обладнання HRAM-LC/MS для аналізу домішок

Доктор Марк Ян (Hao (Mark) Yang) – експерт компанії Thermo Fisher Scientific, опише процес розробки аналітичного методу для низки нітрозамінів. А також розповість про мас-спектрометр Thermo Scientific™ Orbitrap Exploris™ 120 з високою роздільною здатністю і точною масою (HRAM). З його доповіді ви також дізнаєтеся про таке: 

  • як мас-спектрометр Orbitrap Exploris™ 120 допоможе отримати надійну та вичерпну інформацію про домішки нітрозамінів у фармацевтичній продукції
  • які є стратегії для аналізу нітрозамінів
  • нюанси міжнародного регуляторного законодавства щодо генотоксичних домішок

Щоб взяти участь у вебінарі, будь ласка, зареєструйтесь.

Будьте в курсі новин

    A