Укр
Укр Eng Рус

Вебінар : Aperio VERSA – комплексний імуногістохімічний підхід компанії Visikol до розробки препаратів

25 березня, о 17:00 за київським часом. Реєстрацію на вебінар вже відкрито

Новий цікавий вебінар від експертів компанії Visikol, які поділяться актуальною інформацією щодо імуногістохімічних досліджень та досвідом використання обладнання від бренду Leica Biosystems.

Під час вебінару Майкл Джонсон, кандидат наук з прикладної мікробіології та виконавчий директор компанії Visikol розповість про різні підходи до мультиплексної візуалізації тканин та про те, як їх можна використовувати для отримання відповідей на складні дослідницькі питання: обстеження популяції імунних клітин у мікросередовищі пухлини, оцінка терапевтичних засобів за інфекційних захворювань.

Додатково експерт поділиться реальним кейсом застосування мультиплексного підходу для оцінки методів лікування туберкульозу, який було реалізовано спільно з Hackensack Meridian Health (HMH). 

Visikol – це біотехнологічна компанія, що спеціалізується на інноваційних дослідженнях в галузі візуалізації, цифрової патології та 3D-аналізу клітинних культур. Компанія розробила унікальну платформу для візуалізації, яка дає змогу отримувати зображення понад 10 пов’язаних імунофлуоресцентних зображень.

Чим корисний вебінар: 

  • Отримаєте розуміння методів маркування мультиплексних слайдів і їхньої візуалізації.
  • Дізнаєтесь про практичне використання декількох типів мультиплексних інструментів, доступних для повного зображення слайда.
  • Навчитеся визначати унікальні типи дослідницьких питань, які можна вирішити за допомогою мультиплексної візуалізації.

Вебінар відбудеться 25 березня, о 17:00 за київським часом. Мова заходу – англійська. 

Участь у вебінарі – за попередньою реєстрацією.

Будьте в курсі новин

    A