Укр
Укр Eng Рус

Система Vanquish Core – переможець премії 2021 Scientists’ Choice Awards для аналітичної науки

Система доступна до замовлення в каталозі “АЛТ Україна”

Презентована в березні 2020 року система високоефективної рідинної хроматографії Vanquish Core була визнана найкращою системою в категорії Separations в межах Virtual Analytical Summit 2021, який відбувся 22-23 лютого 2021 року. 

Virtual Analytical Summit 2021 – це безкоштовна віртуальна подія, на якій провідні вчені і новатори в галузі технологій презентують останні продуктові новинки, підходи, обмінюються досвідом та практичними напрацюваннями в галузі аналітичної науки. 

Премія існує вже 14 років, і щороку її присуджують продуктам, які мали найбільший вплив на роботу вчених-аналітиків у всьому світі. Унікальність премії у тому, що присуджують її вчені, котрі використовують продукти-номінанти у своїй щоденній науковій практиці.  

В межах цього саміту обирають переможців в категоріях General Lab, Separations и Spectroscopy, а також відзначають найбільш рейтингові інтерв’ю, вебінари і ресурси за останній рік. 

Цього року в категорії Separations найкращою системою була визнана нова система Vanquish Core компанії Thermo Fisher Scientific. 

Система дає змогу підвищити продуктивність лабораторії, дає потенціал для подальшого розвитку та здатна забезпечити виконання не лише поточних, але й майбутніх завдань. При цьому, використання системи не потребує зміни чинних процесів лабораторії. Систему Vanquish Core компанії Thermo Fisher Scientific було розроблено з метою надати науковцям потужний універсальний інструмент, здатний забезпечити більше гнучкості та свободи дій під час наукових досліджень.  

Vanquish Core – найтехнологічніша, найсучасніша система на ринку станом на сьогодні. Вона поєднала в собі досвід та інновації. Система має модульну архітектуру, яку можна підлаштувати під конкретні потреби лабораторії. У Vanquish Core реалізовано низку інноваційних технологій, які роблять роботу науковця простішою, дають змогу отримувати точні та відтворювані результати досліджень. 

Пользователи Vanquish Core делятся опытом ее использования

Також в категорії «Analytical Science Application eBook of the Year» науковці з усього світу присудили головну премію компанії Thermo Fisher Scientific за збірку застосунків «Drugs of abuse: Reliable analysis through Orbitrap mass spec». Збірка містить інструкції зі швидкого, простого й точного скринінгу, а також кількісного визначення цільових і нецільових сполук з використанням технології ВЕРХ/МС/МС високої роздільної здатності.

Будьте в курсі новин

    A