Новинка від Leica Microsystems: цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL

Якісна підготовка зразків клітин є важливою відправною точкою для кожного успішного експерименту, і тепер це стало ще простіше та надійніше з Mateo TL.

6 лютого 2023 р. у Вецларі (Німеччина) компанія Leica Microsystems, провідний лідер у галузі мікроскопії та наукового приладдя, представила новий продукт: цифровий інвертований мікроскоп Mateo TL для рутинних досліджень клітин. Новинка дозволяє зручно та комфортно перевіряти та документувати ріст клітин. 

«Під час процесу підготовки зразків часто використовуються суб’єктивні судження для оцінки готовності зразків, що може поставити під загрозу якість та результат експериментів, — каже Дженніфер Кулхей, продакт-менеджер відділу науки про життя та дослідницької мікроскопії Leica Microsystems. «Mateo TL допомагає вирішити це за допомогою більш узгоджених оцінок конфлюентності, незалежно від того, хто виконує перевірку або який тип експерименту проводиться».

Mateo TL дозволяє лабораторіям встановлювати послідовний критерій оцінки конфлюентності, щоб покращити відтворюваність експерименту. Алгоритм конфлюентності вимірює відсоток площі, покритої клітинами на зображенні. Якщо існує ризик зараження, користувачі також можуть працювати в стерильному середовищі, помістивши мікроскоп безпосередньо під проточний кожух, щоб захистити результат свого експерименту.

Мікроскоп створений для дослідників, аспірантів, докторантів і магістрів, а також лаборантів з різними рівнями досвіду в мікроскопії. Пристрій простий у налаштуванні та використанні навіть для неекспертів. 

Налаштування можна виконати менш ніж за одну хвилину. Таким чином, лабораторія отримує суттєву перевагу від готової до використання системи, адже всі учасники команди можуть почати працювати одразу. Зручний програмний інтерфейс забезпечить легкий перегляд в реальному часі та отримання зображень. 

Mateo TL зробить перевірку клітин ефективнішою та зручнішою. Його функції обміну файлами, інтелектуальне освітлення та просте налаштування камери, а також покращена ергономіка дозволяють командам витрачати менше часу на рутинні завдання та приділяти більше уваги експериментам.

Спростіть перевірку клітин за допомогою цифрового мікроскопа Mateo TL від Leica Microsystems!