Укр
Укр Eng Рус

The Best of ASRM and ESHRE-2021: про що говоритимуть на головній події року для репродуктологів

Реєструйтесь та приєднуйтесь до онлайн-симпозіуму 8 квітня

Цьогоріч головна подія року для фахівців у галузі репродуктивної медицини з усього світу – симпозіум The Best of ASRM and ESHRE пройде у форматі онлайн-зустрічі з 8 по 10 квітня. А отже, у вас є чудова можливість послухати доповіді провідних спеціалістів-репродуктологів з різних куточків світу, залишаючись в Україні. 

Програма Best of ASRM и ESHRE об’єднує експертів із Північної Америки та Європи для обміну останніми тенденціями та досягненнями у галузі репродуктивного здоров’я. 

У програмі віртуальної зустрічі цьогоріч заплановано сесії на такі теми: 

  • Старіння яєчників
  • Анонімність донорів: дискусія на тему доцільності її збереження
  • Заморожування яйцеклітин та їхня повторна імплантація
  • Генна терапія чоловічого безпліддя

Окрім того, чимало уваги буде приділено питанням дозрівання in vitro, синтетичних «гамет», біологічним сенсорам внутрішньоутробного моніторингу та впливу ожиріння на репродуктивні функції. 

Учасники онлайн-симпозіуму розмістять віртуальні стенди з навчальними матеріалами та інформацією про останні розробки для репродуктивної медицини. 

The Best of ASRM and ESHRE – це програма безперервної медичної освіти (CME), головна мета якої – представити докази як нових підходів до науки та знань про репродуктивне здоров’я, так і тих, що вже застосовуються у практиці. Найавторитетніші фахівці репродуктивної медицини з двох континентів щорічно обмінюються сучасними концепціями та розробками в репродуктології та ембріології. Зустрічі науковців та лікарів-практиків проходять у форматі лекцій, контроверсій, дискусій та живого спілкування професіоналів, які присвятили своє життя вирішенню проблем діагностики та лікування безпліддя. 

Ключовими спікерами заходу будуть експерти:   

ESHRE – European Society of Human Reproduction and Embryology (Європейська спільнота репродукції людини та ембріології)

ASRM – American Society for Reproductive Medicine (Американське товариство репродуктивної медицини)

Участь у заході – за реєстрацією. 

Дізнайтеся більше про рішення наших партнерів для фахівців-репродуктологів

Будьте в курсі новин

    A