Точна ідентифікація сполук, які екстрагуються та вилуговуються (E&L), є важливою процедурою, оскільки допомагає виявити наявність чи відсутність потенційно шкідливих хімічних речовин, які поглинаються готовими лікарськими засобами або медичним препаратами під час виробництва, упаковки чи зберігання. 

Визначити слідові рівні невідомих сполук можна за допомогою мас-спектрометрів високої роздільної здатності (HRMS), таких як LC/MS-Orbitrap. Вони дозволяють точно визначити масу, генерують високоякісні дані, які можуть призвести до ідентифікації емпіричної формули та звужують клас невідомих сполук. На основі цієї інформації далі дані невідомих речовин оцінюють із застосуванням системного підходу.

Зареєструвавшись за посиланням нижче, ви отримаєте доступ до запису вебінару компанії Thermo Fisher Scientific, де дізнаєтеся про практичні кроки для структурного з’ясування невідомих нелетких і напівлетких органічних сполук на основі їх РХ-МС спектрів.

Такий поетапний підхід до ідентифікації структури буде корисним для ефективної ідентифікації та кількісного визначення сполук E&L у різноманітних фармацевтичних і медичних продуктах.

Спікер вебінару — Пауліна Пінедо-Гонсалес — хімік, що займається екстракцією та вилуговуванням речовин у SGS Health Sciences у Ферфілді, штат Нью-Джерсі.

Отримати запис