Укр
Укр Eng Рус

Система аналізу гемостазу TEG® 5000 Thrombelastograph® доступна до замовлення

“АЛТ Україна ЛТД” – ексклюзивний представник компанії Haemonetics (США) – відкриває продажі приладів для заготівлі компонентів крові. Також ми розширюємо співпрацю з брендом в напрямку тромбоеластографії.

Відкриваємо продажі системи аналізу гемостазу TEG® 5000 Thrombelastograph® від нашого партнера – американського бренду Haemonetics. Діагностичний прилад призначений для швидкої та комплексної оцінки стану системи згортання крові. Пристрій дає змогу лікарю точно визначити ризик кровотеч і тромбозів, а також відстежувати динаміку антитромботичної терапії.

Особливості TEG® 5000

Можливості TEG® 5000 Thrombelastograph® дають змогу застосовувати сучасні підходи до аналізу гемостазу. За допомогою приладу можна:

  • виявляти ранні ознаки гіперкоагуляції і гипокоагуляції, спричиненої дефіцитом факторів згортання крові
  • діагностувати порушення агрегації тромбоцитів
  • отримувати уявлення про потенційну реакцію пацієнта на антиагрегантну терапію в залежності від початкового стану гемостазу
  • оцінювати ефективність антикоагулянтної і антиагрегантної терапії

Апарат також безпосередньо оцінює фібринолітичну активність плазми крові, що дає можливість приймати рішення про доцільність антифібринолітичної терапії.

TEG® 5000 Thrombelastograph® має два незалежні канали для вимірювання і проведення тестів, дає можливість вводити графічні і числові дані, переглядати інформацію віддалено.

Включення системи в клінічну практику з управління гемостазу здатне підвищити ефективність лікування пацієнтів, а також скоротити витрати, виключаючи зайві трансфузии компонентів крові.

Дізнатися більше про TEG® 5000 Thrombelastograph® >>

Читайте також:

Метод ТЕГ в анестезіології та інтенсивної терапії >>
ТЕГ в акушерстві та гінекології >>

Будьте в курсі новин

    A