Укр
Укр Eng Рус

Серія вебінарів: сучасні підходи до розробки медичних препаратів

Дізнайтеся про найдієвіші способи швидкого виводу нового продукту на ринок, підвищення ефективності процесу його створення й скорочення витрат на розробку. Перший вебінар – вже 11 липня.

В поточних умовах та зважаючи на появу дедалі нових захворювань, фармацевтичні компанії постають перед необхідністю максимально ефективно побудувати процес створення нового продукту, аби скоротити витрати на його розробку й пришвидшити його виведення на ринок. Серія із трьох вебінарів, яку проведе партнер “АЛТ Україна” – компанія Thermo Fisher Scientific фокусується саме на тих підходах, які дадуть змогу виробникам ліків досягти цієї мети. 

Під час вебінарів ви дізнаєтеся про дієві стратегії розробки препаратів у твердій лікарській формі (oral solid dosage (OSD), імплантатів, побудови систем доставки ліків, а також вдосконалення процесів R&D та виробництва. Додатково, серія охопить детальний огляд низки ключових технік, зокрема: 

  • Гаряча екструзія для OSD та імплантатів
  • Двошнекова грануляція та неперервне виробництво
  • Застосування технології аналізу процесів (Process Analytical Technology, PAT) для моніторингу процесів та контролю якості
  • Раманівська мікроскопія для діагностики та перевірки кінцевого продукту

Графік вебінарів

1.Тема: Гаряча екструзія, моніторинг процесів та верифікація кінцевого продукту

Коли: 11.07.2022, 12:00-12:30 (за Києвом) 

2. Тема: Грануляція та РАТ для моніторингу грануляції

Коли: 12.07.2022, 12:00-12:30 (за Києвом)

3. Тема: Імплантанти та застосування вібраційної спектроскопії

Коли: 14.07.2022 (за Києвом)

Зареєстровані учасники отримають посилання на запис вебінарів після завершення циклу. Одна реєстрація – один запис вебінару. 

Будьте в курсі новин

    A