Укр
Укр Eng Рус

Семінар-практикум: «Сучасна фармацевтична лабораторія: новаторські рішення для розробки та контролю якості»

Приєднуйтеся 31 березня та дізнайтеся більше про сучасні рішення для лабораторій у фармацевтичній галузі, які допоможуть впровадити кращі світові практики у робочі процеси. 

Вимоги до контролю показників якості фармацевтичної продукції протягом останніх років значно виросли. Межі визначення цих показників стали ширшими, що потребує використання чутливішого обладнання. Щоб залишатися конкурентними і здатними відповідати на виклики реалій ринку фармацевтичної продукції, лабораторіям необхідно постійно вдосконалювати процеси та застосовувати у своїй роботі сучасні рішення.  Збільшення потоку аналізів у лабораторії теж виросли, що гостро поставило потребу в автоматизації процесів. А відповідно – в обладнанні, здатному це забезпечити.  

Про останні тренди та новаторські технологічні рішення для лабораторій фармацевтичної галузі поговоримо на нашому одноденному семінарі-практикумі «Сучасна фармацевтична лабораторія: новаторські рішення для розробки та контролю якості». Чекаємо на вас 31 березня 2022 року в конференц-залі Депо, за адресою: вулиця Антоновича, 52 (м. Київ). 

Для кого семінар: 

  • керівників лабораторій з контролю якості
  • керівників лабораторій R&D
  • директорів з якості і розробки  

У фокусі семінару – питання, які допоможуть прискорити дослідження у фармацевтичній галузі. Зокрема, поговоримо про особливості елементного аналізу та їхню роль у відповідності до вимог фармакопеї. Зупинимось детальніше на особливостях використання ІЧ-Фур’є мікроскопії та Раман-спектрометрії для дослідницьких цілей у фармацевтиці. Також ви дізнаєтеся більше про мережеве програмне забезпечення Chromeleon та систему SampleManager – рішення, які дадуть змогу забезпечити цілісність даних та впровадити цифрові технології у практику лабораторії. Окрім цього поговоримо про еволюцію та інновації у газовій хроматографії.

Під час семінару ви матимете нагоду побачити обладнання у дії. Зокрема, буде продемонстровано ІЧ-Фур’є спектрометр Nicollet Summit та рідинний хроматограф Vanquish Core – флагманські продукти компанії Thermo Fisher Scientific.

Під час неформального спілкування ви матимете нагоду поспілкуватись з однодумцями та розширити своє коло знайомств у бізнесовому середовищі.

Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Усі учасники вебінару отримають сертифікат.

Ми гарантуємо корисну та цікаву інформацію, приємну атмосферу та запашну каву.

Будьте в курсі новин

    A