Укр
Укр Eng Рус

Перший настільний багатоядерний ЯМР спектрометр від Oxford Instruments

Oxford Instruments представляє X-Pulse, перший у світі ширококанальний багатоядерний настільний ЯМР спектрометр.

Компанія Oxford Instruments 29 вересня 2019 року анонсувала X-Pulse – настільну ЯМР систему з високою роздільною здатністю 60 МГц. Новий спектрометр пропонує хімікам-дослідникам нові можливості, які раніше були доступні тільки в комплексних чи дуже дорогих ЯМР спектрометрах високої роздільної здатності для дуже вузьких галузей науки.

X-Nuclei: справжні багатоядерні можливості

X-Pulse – перша настільна ЯМР система, що має можливості для багатоядерного аналізу. Систему можна легко налаштувати для аналізу будь-якого ядра: від 29Si до 31P без необхідності змінювати ЯМР датчик. Це означає, що користувачі можуть обирати саме ті ядра, з якими планують працювати. І все це в межах однієї системи.

Динаміка хімічних реакцій при змінній температурі

Унікальна проточна комірка та змінна температура ЯМР датчика дозволяють послідовно моніторити динамічні хімічні реакції з температурою від 20°C до 70°C, допомагаючи користувачам детально зрозуміти хід та кінетику реакцій.

Висока роздільна здатність

Нова революційна технологія налаштування значно спрощує розділення піків та дозволяє ідентифікувати сполуки з більш низькими концентраціями.

Традиційний дизайн магніту з високою питомою теплоємністю зробили X-Pulse нечутливим до змін температури зразка в статичному чи динамічному режимах, а отже, цей вплив усунений.

Д-р Джеймс Сагар (Dr. James Sagar), Менеджер по продукції стратегічного значення для Oxford Instruments Magnetic Resonance, сказав, “X-Pulse – це значний крок вперед в можливостях настільних ЯМР спектрометрів. Вченим-дослідникам та хімікам на виробництві більше не потрібно йти на компроміси щодо технічних характеристик або обмежувати себе в кожному експерименті – X-Pulse має це все.”

Якщо Ви бажаєте отримати більше інформації про X-Pulse, телефонуйте за номером +38 044 492 7270 або пишіть на info@alt.devbrainlab.com.ua.

Будьте в курсі новин

    A