Укр
Укр Eng Рус

Новинка від UCT - Маніфольд HydraFlow

Компанія UCT давно спеціалізується на обладнанні та матеріалах для твердофазної екстракції (SPE, solid phase extraction). І саме 4-канальний картриджний маніфольд HydraFlow® є останнім доповненням сімейства SPE маніфольдів від UCT.  Налаштований на ефективну обробку зразків, пристрій забезпечує підвищену точність та спрощену екстракцію проб для аналізу води великих об’ємів.

Має унікальну конструкцію та просту збірку. А загальна вага в 12 кг робить прилад легким в пересуванні та дозволяє без особливих зусиль переміщати його по лабораторії.

HydraFlow® оснащений 4 незалежними каналами, завдяки чому користувач може обробляти зразки окремо або одночасно. Ризик перехресного забруднення при цьому відсутній. 

В маніфольді використовуються трубки для зразків, що виконані з PEEK, PTFE та нержавіючої сталі. Саме це забезпечує мінімальну або повну відсутність корозії від впливу органічних розчинників, в тому числі таких як дихлорметан та кислоти.

Відмінна особливість нового маніфольду компанії UCT –  відведення органічних та водних розчинників у окремі пляшки, що сприяє ефективному управлінню відходами та довгостроковій економії коштів. 

Дізнатися більше про 4-канальний картриджний маніфольд HydraFlow®  та завантажити детальну брошуру ви можете в нашому продуктовому каталозі.

Будьте в курсі новин

    A