Укр
Укр Eng Рус

Оптимізоване QA/QC: Попередньо налаштована LIMS для підвищення відповідності та ефективності

Запрошуємо на передостанній вебінар освітнього проєкту Лабораторія 2.0.

30 січня 2024 року, 11:00 за Києвом

Спікер - Sarah Yesford, Thermo Fisher Scientific

У динамічному середовищі виробництва фармацевтичних препаратів забезпечення якості та контроль якості (QA/QC) є більш важливими, ніж будь-коли. Науковий досвід часто сприяє успіху QA/QC та ефективності всієї лабораторної екосистеми – від програмного забезпечення та інструментів до робочих циклів і процесів. Дослідники повинні зосередитися на своїй критично важливій роботі і не обтяжуватися такими проблемами, як розрізнені дані, ручні процеси і застарілі технології. Вкрай важливо, щоб організації йшли в ногу з технологічним і науковим прогресом, оскільки ці зміни мають безпосередній вплив на роботу лабораторії. 

Спосіб, у який працівники лабораторії повинні взаємодіяти з програмним забезпеченням, інструментами, обладнанням і системами, має значний вплив на їхню щоденну роботу. Вдосконалені інструменти, такі як покращені інформаційні панелі та нові можливості штучного інтелекту/машинного навчання, дозволяють отримувати знання з даних і дають можливість дослідникам приймати більш швидкі та обґрунтовані рішення. Програмні рішення Лабораторної інформаційної системи управління (LIMS), побудовані з попередньо налаштованими можливостями забезпечення якості та контролю якості, забезпечують інтуїтивно зрозумілий, легкий процес виконання типових наукових робочих процесів з мінімальною підготовкою. 

Під час цього вебінару ви:

  • Дізнайтеся, чому попередньо налаштована система LIMS – це не просто інструмент, а трансформаційний досвід для фармацевтичних спеціалістів з QA / QC. 
  • Зануртеся у функціональні можливості програмного забезпечення Pharma Solution для Thermo Scientific SampleManager LIMS™. 
  • Дізнайтеся, як попередньо налаштована система LIMS може скоротити час на налаштування і адаптацію, дозволяючи лабораторіям бути більш продуктивними, відповідаючи при цьому нормативним вимогам.  
Будьте в курсі новин

    A