Укр
Укр Eng Рус

Кейс Буковинського онкоцентру: як технології партнера АЛТ Україна допомагають закладу підвищити якість гістологічних досліджень

Буковинський клінічний онкологічний центр – один з найбільших спеціалізованих медичних закладів в регіоні – з 2020 року реалізовує масштабну стратегію, спрямовану на покращення рівня надання медичних послуг пацієнтам та умов їхнього перебування в установі. Один із ключових напрямків стратегії – удосконалення й розширення діагностичних можливостей Центру, їхнє наближення до світових стандартів. 

Нещодавно лабораторія ОКНП “Буковинський клінічний онкологічний центр” отримала нове обладнання для гістологічних досліджень від партнера “АЛТ Україна ЛТД” – компанії Leica Biosystems. 

Leica Biosystems – світовий лідер в галузі реалізації комплексних рішень для гістологічних, патоморфологічних і імуногістохімічних лабораторій. 

В лабораторії було встановлено карусельний гістологічний процесор Leica ТР 1020 та Станцію заливки з охолоджувальним модулем HistoCore Arcadia виробництва компанії Leica Biosystems. 

Завдяки новому обладнанню, Буковинський клінічний онкологічний центр матиме змогу не лише значно збільшити потік пацієнтів, а й стандартизувати та покращити якість гістологічного дослідження. 

Компанія ТОВ “АЛТ Україна Лтд” забезпечила  детальне дводенне навчання персоналу лабораторії з роботи з приладами, щоб працівники лабораторії мали можливість використовувати всі переваги нового обладнання в повному обсязі:

  • Гістологічний процесор Leica ТР 1020 – карусельний гістологічний процесор з можливістю обробки до 100 касет одночасно та роботи в нічний час, щоб зранку була змога отримати готові зразки до процесу заливки. 
  • Модульна станція заливки HistoCore Arcadia – прилад для заливки зразків тканин в парафін, складається з двох частин, які працюють незалежно одна від одної: модуля для заливки в парафін Arcadia H і охолоджувальної пластини Arcadia C. 

Щиро вітаємо лабораторію з оновленням та бажаємо плідної роботи!

Будьте в курсі новин

    A