Укр
Укр Eng Рус

ALT Academy. Досягнення мети в аналізі мікроелементів. Інструменти Milestone для аналізу мікроелементів.

Долучайтеся до першого вебінару в рамках освітнього курсу для спеціалістів агро-, фармацевтичної, харчової промисловості та всіх інших сфер, де застосовується елементний аналіз, від Milestone та АЛТ Україна!

Запрошуємо на перший онлайн-вебінар, на якому Джанпаоло Рота, представник Milestone,  розповість про останні інновації в підготовці зразків для аналізу мікроелементів.

Тема вебінару: Досягнення мети в аналізі мікроелементів. Інструменти Milestone для аналізу мікроелементів: системи мікрохвильового розкладання зразків Ethos UP / Easy

Дата: 2 жовтня

Час: 11:00 по Києву

Спікер: Джанпаоло Рота, Milestone

Джанпаоло Рота (Gianpaolo Rota)

Модератор зустрічі: Поліщук Марина, АЛТ Україна

  Поліщук Марина

На вебінарі ви дізнаєтесь

  • Покращена якість розкладання з ETHOS UP 

Ефективне мікрохвильове розкладання є першим і основним кроком для успішної підготовки зразків до ICP-MS аналізу, а також AA/ICP-OES.  ETHOS UP має безпрецедентні нові функції, що підвищують простоту використання, якість розкладання і продуктивність процедури підготовки зразків. Абсолютно інноваційний датчик температури easyTEMP покращує контроль над процесом розкладання. Датчик easyTEMP контролює температуру всіх зразків і розчинів та забезпечує точний температурний зворотний зв’язок для забезпечення повного розкладання в усіх автоклавах з максимальною безпекою.

  • Робота з автоклавами для розкладання є важливим параметром, який слід враховувати. Система easyFILL 

Додавання реагентів, або «дозування», на етапі підготовки зразків традиційно є нудним і трудомістким завданням в лабораторіях елементного аналізу, особливо, коли мова йде про концентровані кислоти. easyFILL демонструє, як автоматизація процесу дозування реагентів забезпечує кращу відтворюваність, одночасно позбавляючи користувача від впливу шкідливих парів кислот і звільняючи його для виконання більш безпечних та корисних завдань.

  • Демонстрація та випробування в реальному часі

Мета демонстрації системи – запропонувати живий досвід роботи з ETHOS UP та easyFILL за допомогою прямого зв’язку з аналітичною лабораторією Milestone.  На вебінарі ми обговоримо вплив цих технологій на повсякденну діяльність як для досліджень, так і для рутинного аналізу, а також їх застосування на різних матрицях, таких як екологія, фармацевтика, харчова промисловість тощо. Рєструйтеся та доєднуйтеся до вебінару.

Будьте в курсі новин

    A