Укр
Укр Eng Рус

АЛТ Україна розширює продуктовий портфель ІЧ-Фур'є спектрометрією Thermo Fisher Scientific

Повна лінійка FTIR спектрометрів, мікроскопія та ліцензійне програмне забезпечення вже доступні для замовлення.

Компанія “АЛТ Україна ЛТД” розширює продуктовий портфель рішеннями для ІЧ-Фур’є спектрометрії від бренду Thermo Fisher Scientific. Лінійка ІЧ-Фур’є спектрометрів бренду розроблена з урахуванням останніх досягнень науки в цьому напрямку, забезпечуючи користувачеві швидке вирішення аналітичних завдань із максимальною впевненістю в отриманих результатах. Пропоновані інструменти спрощують збір лабораторних даних, забезпечують отримання високоякісних результатів навіть для найменших зразків.

ІЧ-Фур’є спектрометри призначені для контролю якості в дослідницьких лабораторіях, аналізу в промисловості, фармгалузі, криміналістиці. Цей метод експрес-аналізу дозволяє швидко та точно провести якісне та кількісне визначення речовин та домішок у зразках.

Продуктова лінійка ІЧ-Фур’є спектрометрів, доступних до замовлення, включає такі рішення:

Nicolet™ Summit FTIR спектрометри

Компактний ІЧ-Фур’є спектрометр Thermo Scientific™ для експрес-аналізу хімічних речовин. Nicolet™ Summit – одне з флагманських рішень Thermo Scientific, яке дозволяє оптимізувати процес виконання вимірювань та отримувати результати швидше, ніж будь-коли. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, автоматизація робочих процесів, надійна високопродуктивна оптика та порівняно невисокі експлуатаційні витрати. Рішення підходить як для лабораторій контролю якості (QA/QC) з високим завантаженням, так і для навчальних лабораторій.

 Nicolet™ iS50 FTIR спектрометр

ІЧ-Фур’є спектрометри Thermo Scientific™ Nicolet™ iS50 з інтегрованим програмним забезпеченням – універсальна робоча станція для аналізу органічних та неорганічних речовин.

Nicolet iS50 – спектрометр з максимальними можливостями для забезпечення високої гнучкості та точності аналізу, може бути вдосконалений до повністю автоматизованої багатоспектральної системи із реєстрацією спектрів у діапазонах від далекого інфрачервоного до видимого. Активація модулів НПВО (ATR), Раман та БлІК здійснюється одним натисканням кнопки, забезпечуючи роботу з аксесуарами без ручної зміни компонентів системи.

Nicolet™ iS20 FTIR спектрометр

Інтегрована сенсорна панель дозволяє користувачам із будь-яким рівнем кваліфікації швидко аналізувати складні зразки, а нова багатобарвна світлодіодна смуга сканування дає користувачам негайний зворотний зв’язок про статус роботи приладу.

Виявлення невідомих домішок, ідентифікація та точний кількісний аналіз речовин із використанням спектральної потужності оптичного приводу Thermo Scientific™ LightDrive™, вбудованого у кожен прилад. 10-річна гарантія на джерело, лазер та інтерферометр.

Також продуктовий портфель ІЧ-Фур’є спектрометрів включає рішення дослідницького класу (Nicolet iS50R Research FTIR), газові аналізатори Antaris IGS Gas Analyzer для одночасного аналізу 100 зразків.

Для розширення можливостей лабораторій “АЛТ Україна ЛТД” також пропонує лінійку ІЧ-Фур’є мікроскопів виробництва Thermo Fisher Scientific, призначених для визначення характеристик мікроскопічних зразків у галузі контролю якості, наукових досліджень широкого спектра матеріалів – продуктів харчування, фармпрепаратів, полімерів, пакування, хімічних речовин та текстилю.

Ми також пропонуємо повну лінійку аксесуарів – як стандартних, так і з інтелектуальним керуванням, які відповідають вашим вимогам.

Будьте в курсі новин

    A