Укр
Укр Eng Рус

Хірургічна мікроскопія Leica Microsystems вже у каталозі АЛТ Україна

З квітня 2023 року компанія АЛТ Україна розширила свій портфель рішень для медицини, запустивши новий напрямок – хірургічну мікроскопію від світового лідера у цій галузі – компанії Leica Microsystems. 

Ми пропонуємо повний асортимент хірургічних операційних мікроскопів виробника, призначених як для мікроскопічної візуалізації в діагностичних цілях, так і для клінічних хірургічних втручань. Зокрема, вже доступні для замовлення флагманські моделі мікроскопів для нейрохірургії (хребтової та черепної), офтальмологічних операцій (хірургія переднього та заднього відрізка ока), ЛОР-хірургії тощо. 

У рішеннях для хірургії Leica Microsystems втілила ключові вимоги хірургів до мікроскопів: чіткі зображення, гнучкість, простота у користуванні, оптимальна маневреність, можливість підключення до інших пристроїв в операційній, а також до систем фото- та відеофіксації. 

У хірургічних мікроскопах Leica Microsystems реалізовано низку інноваційних технологій, які відкривають нові можливості для користувачів. 

Оцініть переваги останніх розробок Leica Microsystems для хірургічних мікроскопів

Для нейрохірургії:

  1. Цифровий мікроскоп ARveo 8 дає змогу побачити більше завдяки технології доповненої реальності.
  2. Флуоресценція з доповненою реальністю GLOW800 візуалізує кровоток в режимі реального часу з накладенням на операційне поле.
  3. Модулі флуоресцентних фільтрів FL400 , FL560 та FL800 надають більше інформації, необхідної хірургу для прийняття рішень.
  4. Екзоскопічна хірургія з 3D 4K-Heads-Up-Display (HUD) підвищує ергономіку в операційній, дає змогу відкрити нові хірургічні підходи й забезпечує покращену візуалізацію процесу для всіх членів операційної команди. 
  5. Технологія FusionOptics зменшує необхідність перефокусування під час операції, а також надає деталізовані зображення зі збільшеною глибиною різкості. 

Для офтальмології:

  1. Спеціалізовані концепції освітлення для стабільного червоного рефлексу забезпечують більшу впевненість на всіх етапах операції із видалення катаракти. 
  2. Вбудована оптична когерентна томографія (ОКТ) в Proveo 8 дає змогу виявляти деталі підповерхневих тканин під час операції на оці.
  3. Інтелектуальні концепції управління світлом BrightCare Plus підвищують безпеку пацієнтів та комфортність огляду для хірургів, котрі працюють з меншою інтенсивністю світла. 

Наша команда спеціалістів допоможе підібрати хірургічний мікроскоп з потрібними вам параметрами, а також супроводжуватиме вас на кожному кроці впровадження: від інсталяції та налаштування, до подальшого сервісного обслуговування.

Перейти до каталогу

Будьте в курсі новин

    A