Укр
Укр Eng Рус

GIBCO™ STEMFLEX™ MEDIUM - РЕВОЛЮЦІЙНЕ КУЛЬТУРАЛЬНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, ЩО ПІДВИЩУЄ ПРОДУКТИВНІСТЬ КУЛЬТИВУВАННЯ ПЛЮРИПОТЕНТНИХ СТОВБУРОВИХ КЛІТИН

Gibco ™ StemFlex ™ Medium розроблено спеціально для подолання традиційних проблем у галузі досліджень стовбурових клітин.

Thermo Fisher Scientific оголосила про запуск Gibco™ StemFlex™ Medium третього лютого, поряд із наданням основних даних отриманих від користувачів, які тестували середовище.

GIBCO™ STEMFLEX™ MEDIUM

Новинка від компанії Gibco для роботи з плюрипотентними стовбуровими клітинами (PSC) була розроблена для вирішення вкрай складних завдань у галузі досліджень стовбурових клітин. Gibco™ StemFlex™ Medium демонструє підвищену варіабельність використання в методологічних підходах і високу продуктивність у рамках сучасних методів клітинної та молекулярної біології: генної модифікації клітин, single-cell культивування і клітинного перепрограмування. Дослідникам у цих галузях більше не доведеться коригувати сучасні протоколи або хід експерименту, підлаштовуючись під раніше архаїчні культуральні середовища, розроблені без урахування сучасних досягнень біотехнологічної науки і виробництва.

Середовища для культивування PSC були створені понад десять років тому, коли основні дослідження плюрипотентних клітин зосереджувалися на культивуванні та відтворенні культури як такої. Сучасна наука вже досягла такого рівня, коли методи культивування та їхні завдання стають дедалі складнішими. І при роботі з традиційними середовищами для культивування PSC виникають технічні та практичні труднощі, що позначаються на недосягненні дослідницьких завдань.

«Сучасні методи роботи з клітинними культурами стресують стовбурові клітини, і відновлення їхньої життєздатності за допомогою стандартних середовищ для культивування часто видається важким та малоефективним», – каже Емі Батлер, віцепрезидентка, генеральна менеджерка напряму клітинної біології в Thermo Fisher Scientific. «Використання скоригованих протоколів може пом’якшити ці проблеми, але така корекція може також позначитися на здатності до плюрипотентності. Ми створили Gibco StemFlex Medium з метою полегшити завдання дослідникам, змушеним лавірувати між застарілим вмістом середовищ і бажаними методами культивування».

Завдяки новому революційному складу середовище StemFlex™ Medium показує найкращі результати практичного тестування за основними показниками росту та життєздатності стовбурових клітин. StemFlex™ Medium дає змогу відновити життєздатність плюрипотентних клітин удвічі швидше, порівнюючи зі стандартними культуральними середовищами; демонструє вп’ятеро більшу здатність клонованих клітин до експансії після single-cell пересівання за відсутності інгібітору ROCK; підтримує плюрипотентність за схеми годівлі «weekend-free»; також може бути використане для різних типів культуральних флаконів і відмінно взаємодіє з додатковою культуральною реагентикою. Досягнення таких показників продуктивності дає змогу StemFlex™ Medium сприяти прориву в тих галузях досліджень PSC, що включають редагування їхнього геному, аналіз окремих клітин та їхнє перепрограмування.

The Gibco™ StemFlex™ Medium і Gibco™ CultureOne™ Supplement призначені тільки для дослідницьких цілей. Для детальної інформації щодо Gibco™ StemFlex™ Medium зверніться на www.thermofisher.com/stemflex

Безкоштовна освітня платформа для вчених, які працюють зі стовбуровими технологіями – www.thermofisher.com/psceducation

Будьте в курсі новин

    A