Black Sea Pearl 2023. Міжнародний конгрес анестезіологів в Одесі

29, 30 вересня та 1 жовтня в Одесі пройде щорічна міжнародна конференція для анестезіологів Black Sea Pearl 2023. АЛТ Україна як партнер заходу представить сучасні рішення для анестезіологів від компанії Haemonetics. Зокрема, на нашому стенді ви зможете дізнатися більше про систему для аутогемотрансфузії Cell Saver Elite+, систему для плазмаферезу MCS+ та аналізатор гемостазу ClotPro. 

Роботу аналізатора ClotPro, який працює на базі методу в’язкоеластометрії, ви зможете побачити безпосередньо на стенді, продемонструємо його в дії. 

Також не пропустіть доповідь Максима Павловського, керівника центру анестезіології, ЕКМО та інтенсивної терапії високотравматичних оперативних втручань.

Тема доповіді: Тромбоеластографія за оперативних втручань високого ризику: тренд чи необхідність?

Коли: 30 вересня, 10:0-10:30

Більше про захід

Black Sea Pearl – це щорічний міжнародний конгрес анестезіологів, під час якого кращі фахівці з України та інших країн світу ділять своїми знаннями та практичними кейсами. Цьогоріч серед спікерів конгресу – анестезіологи з Ізраїлю, Великої Британії, Польщі, Молдови, ОАЕ, США, Німеччини та України.

Тематичні напрямки конгресу цьогоріч: 

  • анестезіологія
  • дитяча анестезіологія
  • медицина невідкладних станів
  • неонатологія

Паралельно з доповідями також відбуватимуться воркшопи та майстер-класи, діятиме виставкова зона, де постачальники обладнання з усієї України представлять свої рішення для анестезіології. 

Місце проведення: Одеса, вул. Фонтанська дорога 33, Головний корпус Міжнародного гуманітарного університету

*Формат участі в конгресі гібридний: онлайн та офлайн. Участь в заході – платна. Доступні різні варіанти участі. Всі учасники отримують бали БПР.

Дізнатися більше та зареєструватися можна за посиланням.