Укр
Укр Eng Рус

АЛТ Україна ЛТД стала партнером Біокор Текнолоджі

Компанія «АЛТ Україна ЛТД» стала партнером ТОВ “Біокор Текнолоджі ЛТД” — українського виробника тест-систем і наборів для ПЛР-діагностики в реальному часі.

ТОВ “Біокор Текнолоджі ЛТД” спеціалізується на виробництві різних типів тест-систем для лабораторної діагностики за методом полімеразної ланцюгової реакції в реальному часі. Продукція компанії виробляється з якісної імпортної сировини від Thermo Fisher Scientific – одного зі світових лідерів на ринку реагентів, витратних матеріалів та наукових приладів для лабораторій.

Компанія працює за міжнародними стандартами, акредитована відповідно до ISO 9001:2015 та ISO 13485 2016. Це встановлює високі вимоги до якості і безпеки медичних виробів для in-vitro діагностики.

Крім вже готових продуктів, компанія також може виробляти рішення під індивідуальні запити клієнта.

“Співпраця з ТОВ “Біокор Текнолоджі” дасть змогу АЛТ Україна ЛТД розширити наш асортимент продукції якісними вітчизняними розробками. Зокрема, тест-системами для ПЛР-діагностики COVID-19 “, – прокоментував Дмитро Усмединський, директор ТОВ” АЛТ Україна ЛТД “.

“Ми раді стати частиною партнерської спільноти одного з найбільших постачальників професійних галузевих рішень в Україні. Репутація компанії “АЛТ Україна ЛТД” як надійного партнера допоможе нам забезпечити клієнтам оперативну доставку нашої продукції в будь-яку точку країни”, – зазначив директор ТОВ “Біокор Текнолоджі” Олексій Саютін.

Будьте в курсі новин

    A