Укр
Укр Eng Рус

АЛТ візьме участь в XIII Міжнародній виставці LabComplex

Компанія “АЛТ Україна ЛТД” візьме участь в XIII Міжнародній виставці LabComplex, яка пройде 19-21 жовтня 2021 у виставковому центрі “Київ Експо Плаза” (Київська область, с. Березівка, вул. Амстердамська, 1).

LabComplex – один з найбільших заходів лабораторної індустрії, що об’єднує спеціалізовану експозицію рішень для лабораторій і змістовну науково-практичну та ділову програми.

На стенді компанії “АЛТ Україна” ви зможете ознайомитися з сучасними рішеннями для оптимізації рутинних досліджень і контролю якості в лабораторіях різної спеціалізації. Зокрема, у вас буде можливість ознайомитися з рідинним хроматографом Vanquish Core – флагманським продуктом Thermo Fisher Scientific, який став переможцем міжнародної премії Scientists ‘Choice Awards 2021. А також з газовим хроматографом TRACE 1310 – ефективним рішенням для лабораторій контролю якості.

В межах науково-практичної та ділової програми запрошуємо на обговорення актуальних тем для лабораторної індустрії.

20.10.2021. ІХ Науково-практична конференція “Лабораторні дослідження як інструмент забезпечення епізоотичного благополуччя та безпеку харчових продуктів”.

Запрошуємо послухати доповідь на тему: “Сучасні інструментальні методи визначення безпеки харчових продуктів”

Коли: 12.45-13.00

Де: Зал №7

21.10.2021. XІ Науково-практична конференція НАН України “Новітні розробки наукового обладнання провідних приладобудівних компаній. Розвиток центрів колективного користування в НАН України “.

Де: Зал №7

Запрошуємо послухати доповіді:

10.05-10.20. “Унікальні технології та переваги обладнання Analytik Jena для визначення елементного складу харчових продуктів і води”

10.20-10.35. “Новітні рішення для мікроскопії від Leica Microsystems”

10.35-10.50. “Можливості сучасного хроматографічного обладнання Thermo Scientific для визначення пестицидів в харчових зразках і воді”

10.50-11.05. Лабораторно-інформаційна система Sample Manager для лабораторій, які працюють відповідно до ISO 17025

Будьте в курсі новин

    A