Укр
Укр Eng Рус

Якісна освіта з мікроскопами Leica. В Національному медичному університеті ім. О. О. Богомольця відкрився сучасний навчальний клас з мікроскопії

На кафедрі сучасних технологій медичної діагностики та лікування Національного медичного університету імені О. О. Богомольця запрацював навчальний клас з мікроскопії, обладнаний сучасними бінокулярними мікроскопами. Відтепер 11 мікроскопів Leica DM500 LED забезпечуватимуть якісне та комфортне навчання для студентів університету: майбутніх лікарів-лаборантів.

Джерело фото НМУ

Джерело фото НМУ

Новітнє обладнання допоможе ВНЗ підготувати гарних спеціалістів, адже діагностування більшості важких захворювань, в тому числі онкологічних, відбувається  на стадії лабораторного дослідження і саме висококваліфіковані фахівці з базою професійних знань зможуть провести його правильно. За допомогою сучасних мікроскопів студенти здобудуть ключову компетенцію лікаря-лаборанта: проводити  основні мікроскопічні дослідження.   Важливим моментом для навчання є те, що мікроскоп викладача обладнаний цифровою камерою, що дає можливість робити фото- та відеотрансляцію досліджуваного матеріалу в режимі реального часу, наочно демонструючи всю послідовність дій та коментуючи кожен крок.

Джерело фото НМУ

Джерело фото НМУ

Бінокулярний мікроскоп Leica DM500 LED

Компанія АЛТ Україна ЛТД поставила в НМУ ім. О.О.Богомольця 11 мікроскопів Leica DM500 LED.  Leica DM500 LED – це сучасний, але водночас дуже простий у використанні мікроскоп, що ідеально підходить як для щоденної рутинної роботи, так і для навчання. Він має збільшене поле зору окулярів (20 мм) та збільшення до 1000х, світлодіодне LED освітлення та зручну конструкцію для комфортної роботи.  Висококласна оптика Leica гарантує ідеальне зображення без спотворення передачі геометрії та кольору.

Дізнатися більше про мікроскоп та замовити можна за посиланням.

Однією із ключових особливостей мікроскопів Leica є мінімум налаштувань, а в результаті – завжди ідеальне зображення. З обладнанням Leica студентів чекає комфортне, цікаве та якісне навчання, що є базою для професійного зростання

Джерело фото НМУ

Джерело фото НМУ

Будьте в курсі новин

    A