Укр
Укр Eng Рус

Нові інструменти TauSTED від Leica для делікатної візуалізації живих організмів з нанорозмірною роздільною здатністю

Відстежуйте динаміку субклітинних видів у їхньому природному середовищі за допомогою новітніх інструментів для мультиплексної STED-візуалізації живих зразків!

Конфокальна мікроскопія є фундаментальним інструментом для вивчення складної взаємодії біомолекул, молекулярних машин і клітинних структур вищих порядків завдяки своїм можливостям оптичного секціонування, чутливості та часово-просторової  роздільної здатності.

Візуалізація складних клітинних структур з нанорозмірною роздільною здатністю під час вивчення динаміки декількох видів у живих зразках – це нові можливості пролити світло на біологічні процеси в їхньому природному фізіологічному контексті. Саме з появою STED дослідники отримали можливість візуалізації внутрішньоклітинних структур на нанорівні, що дозволило отримати безпрецедентне розуміння  взаємодій та функцій клітинної поведінки.

Запрошуємо вас відвідати онлайн-вебінар від команди спеціалістів компанії Leica Microsystems, де вони продемонструють новітні інструменти та розробки для мультиплексної STED-візуалізації живих зразків з нанорозмірною роздільною здатністю.

Дата: 17 квітня, 2024 року

Час: 17:00 за київським часом

Формат: онлайн

Мова вебінару: англійська

На цьому вебінарі ви дізнаєтеся:

  • Як інновації STED забезпечують делікатну візуалізацію живих зразків на нанорівні
  • Як інформація про час життя флуоресценції може бути використана для мультиплексної візуалізації різних маркерів при збереженні наноскопічної роздільної здатності
  • Як інноваційний підхід TauSTED до оптичної наноскопії забезпечує передову роздільну здатність та якість зображення при низькій освітленості, що є ключем доступу до швидкої нанорозмірної динаміки клітинних процесів.

Доповідачі вебінару

Спикер

Джулія Роберті

Старший продакт-менеджер, Advanced Microscopy, Leica Microsystems

Спикер

Луїс Альварес

Менеджер по застосуванню продуктів в галузі наук про життя, Leica Microsystems

Спикер

Ульф Шварц

Менеджер по застосуванню продуктів в галузі наук про життя, Leica Microsystems CMS GmbH

Будьте в курсі новин

    A