Укр
Укр Eng Рус

Система  ultraCLAVE  - технологія, яка зробила революцію в мікрохвильовій пробопідготовці!

Запатентована система Milestone ultraCLAVE досягає надзвичайної продуктивності завдяки поєднанню прямого мікрохвильового нагрівання в реакторі високого тиску, який діє одночасно як мікрохвильова камера і автоклав. Детальніше про систему та технологію SRC читайте в нашому огляді.

Крок вперед в автоматизації підготовки зразків

Крок вперед в автоматизації підготовки зразків

Мікрохвильова енергія вводиться в реактор через унікальний мікрохвильовий порт. Така сфокусована багаторежимна конструкція камери забезпечує максимальну ефективність нагріву зразка. Тепло, що утворюється в реакторі, відводиться системою охолодження з рециркуляцією, а ємність з нержавіючої сталі залишається приблизно кімнатної температури протягом усього циклу нагрівання.

Послідовність роботи з технологією SRC

Послідовність роботи з технологією SRC

Пробопідготовка є найбільш трудомістким етапом елементного аналізу, оскільки вимагає збирання, закриття, відкривання і розбирання ємностей. Ці операції вимагають великої кількості маніпуляцій, на які безпосередньо впливає кількість використовуваних ємностей. В ultraCLAVE з технологією SRC замість роторів і ємностей використовуються пробірки та штативи, що повністю усуває трудомісткі маніпуляції. Технологія SRC базується на реакторі з нержавіючої сталі об’ємом понад 4 л, який виконує функції як мікрохвильової камери, так і ємності для розкладання. У реактор з нержавіючої сталі вставляється ємність з ПТФЕ об’ємом 3,5 л з базовим навантаженням. Оператор поміщає зразки і кислоти у пробірки з кришками, що нещільно прилягають, поміщає штатив в ultraCLAVE, і процес розкладання починається (Крок 1). При натисканні кнопки «START» на спеціальному терміналі з великим екраном система автоматично закриває ємність з нержавіючої сталі і затискачі, завантажує азот під тиском і запускає попередньо обрану мікрохвильову програму (Крок 2). Після завершення пробірки охолоджуються за допомогою потужного зовнішнього охолоджувача, тиск безпечно скидається і основний реактор відкривається, видаючи розкладені розчини, готові до розведення і аналізу (Крок 3).

Продуктивність

Поєднання реактора з нержавіючої сталі з мікрохвильовою технологією створює систему розкладання з чудовими характеристиками і можливостями. Температурний діапазон до 300 °C дозволяє розкладати практично будь-які зразки, а максимальний тиск до 200 бар дозволяє розкладати дуже великі кількості зразків. Високореактивні зразки, такі як велика кількість харчових продуктів, фармацевтичних препаратів, полімерів і нафтохімічних речовин, можуть бути повністю розкладені. Крім того, гнучкість платформи знайшла природне застосування в інших аналітичних лабораторіях, таких як екологічні, клінічні та біологічні. UltraCLAVE дозволяє одночасно розкладати абсолютно різні матриці з різними хімічними речовинами, оскільки задані умови в ємності з нержавіючої сталі застосовуються до всіх пробірок, забезпечуючи повне розкладання всіх зразків в реакційній камері.

Типовий цикл розкладання у системі ultraCLAVE з 40-позиційним штативом, 0,5 г органічного зразка такого, як дитяче харчування, масло, АФІ та рибʼячий жир з 5 мл HNO3

Типовий цикл розкладання у системі ultraCLAVE з 40-позиційним штативом, 0,5 г органічного зразка такого, як дитяче харчування, масло, АФІ та рибʼячий жир з 5 мл HNO3

Підвищення продуктивності та рентабельності інвестицій

Технологія SRC забезпечує високу ефективність без шкоди для продуктивності. UltraCLAVE значно скорочує час роботи оператора, усуває необхідність в порційному розкладанні зразків і очищенні віал, що робить процес розкладання більш продуктивним у різних галузях промисловості. Більшість зразків будуть розкладатися за допомогою однієї програми, що виключає розробку методу і спрощує процедуру розкладання. UltraCLAVE є ефективним інструментом для змішаних або подібних зразків. Продуктивність лабораторії значно підвищується: цикл розкладання займає близько 60 хвилин для 40 або 77 зразків. Ефективність роботи лабораторії підвищується за рахунок усунення необхідності порційного розкладання зразків, прискорення циклу розкладання і використання недорогих витратних матеріалів. UltraCLAVE пропонує чудову продуктивність, простоту використання і ефективність, що значно перевершує будь-яку звичайну систему розкладання.

Підвищення продуктивності та рентабельності інвестицій

Пробірки для розкладання

Пробірки для розкладання

Технологія SRC повністю змінює правила пробопідготовки. Замість традиційного ротора для розкладання використовується штатив і пробірки з кришками, що вільно прилягають, що значно спрощує щоденну роботу і знижує експлуатаційні витрати. Штативи ultraCLAVE доступні в декількох конфігураціях для задоволення різних потреб в пропускній здатності, а також для великих мас зразків. Доступно кілька штативів, а вибір віал включає пробірки з високочистого ПТФЕ, кварцу і одноразового скла.

Використання одноразових скляних віал усуває нудний етап очищення, покращуючи робочий процес в лабораторії. Поводження зі штативом таке ж просте, як і його підвішування в системі. Крім того, технологія SRC дозволяє використовувати один метод незалежно від типу і кількості зразка, що робить можливим спільне розкладання різних матриць в одному циклі.

Замовити систему мікрохвильового розкладання ultraCLAVE ви можете залишивши заявку на нашому сайті.

Будьте в курсі новин

    A