Система детекції Novolink™ (500 tests), RE7150-CE ) – cучасна компактна полімерна система детекції на основі полімерази хрону призначена для використання у імуногістохімії. Система забезпечує інтенсивне фарбування з високою роздільною здатністю. Не містить стрептавідину та біотину, що дозволяє уникнути неспецифічного фонового фарбування та гарантує чітку ідентифікацію антигену. 

Система детекції Novolink™ містить попередньо розбавлені реагенти у пляшках різного кольору для простоти використання та максимальної зручності. Можна використовувати для візуалізації мишачих IgG, IgM і кролячих первинних антитіл IgG. 

Склад: пероксидазний блок, протеїновий блок, вторинні антитіла кролика до імуноглобуліну G миші, полімер Novolink, хромоген DAB, промивочний буфер та гематоксилін.

  1. Peroxidase Block RE7101. Пероксидазний блок призначений для блокування ендогенної пероксидази, яка при взаємодії із хромогеном може давати небажану кольорову реакцію на фоні. 
  2. Protein Block RE7102. Протеїновий блок для зниження не специфічного зв’язування первинних антитіл та полімерів. 
  3. Post Primary RE7111. Вторинні антитіла кролика до IgG миші для зв’язування із первинними антитіла, що і забезпечує кріплення полімеру до створеного комплексу антиген-антитіло.
  4. Novolink Polymer RE7112. Полімер, що являє собою ланцюг полімеру декстрану, на якому приєднаний фермент пероксидази хрону, який відповідно ковалентно зв’язується із вторинним антитілом. 
  5. Hematoxylin RE7107. Гематоксилін для диференціації ядер.
  6. DAB Chromogen RE7105. Хромоген ДАБ, який виступає донором електронів у кольоровій реакції при окиснені зв’язаних антитіл забезпечує яскравий коричневий осад та відповідно наявність або відсутність кольорової реакції. 
  7. Novolink DAB Substrate Buffer (Polymer) RE7143. Буфер для розведення хромогену ДАБ.

Первинні антитіла для імуногістохімії від Novocastra  –  це високоспецифічні універсальні антитіла, які можуть працювати із різними системами візуалізації. Доступні у форматі готових до використання та концентратів. Також система детекції від Novocastra підтримує антитіла від різних виробників. Доступні системи на 250, 500 та 1250 тестів.  Базові антитіла та реактиви завжди в наявності! 

Щоб замовити, залишайте заявку  на сайті.