Укр
Укр Eng Рус

Програмне забезпечення та бібліотеки спектрів для ІЧ-Фур’є спектроскопії

Програмне забезпечення Thermo Scientific та бібліотеки спектрів розроблені для того, щоб сприяти оптимізації аналізу, розширенню можливостей роботи та більш ефективній ідентифікації зразків на всіх етапах: від збору даних до підготовки кінцевого звіту.  Як це працює – розберемо в статті.

Софти OMNIC та OMNIC Paradigm дозволяють керувати приладами, надають засоби діагностики та містять величезний набір інструментів аналізу – від простої корекції базової лінії до розширених функцій, таких як багатокомпонентний пошук і аналіз забруднюючих речовин.

Софти OMNIC та OMNIC Paradigm

Програмне забезпечення OMNIC™ надає інструменти для збору, візуалізації, обробки та аналізу даних, що значно розширює можливості для проведення різноманітних експериментів у комбінації з ІЧ-Фур’є спектроскопією, таких як термо-гравіметричний аналіз, газова хроматографія, спектроскопія у ближньому інфрачервоному діапазоні, а також дослідження кінетики раманівського розсіювання.

Використовуйте ряд спеціалізованих 2D і 3D режимів відображення, щоб розкрити інформацію навіть про найдрібніші молекулярні перетворення. Повністю конфігуровані інструменти візуалізації даних дають повний контроль над переглядом і взаємодією з даними, значно спрощуючи процес роботи з великими наборами даних.

Також програмне забезпечення OMNIC™ надає доступ до широкого набору функцій обробки і аналізу даних. Унікальна функція спектрального пошуку в один клік в програмному забезпеченні в поєднанні з великими колекціями спектральних бібліотек дозволяє легко ідентифікувати компоненти матеріалу за вибраним ІЧ-Фур’є або Раман спектром в наборі даних.

Програмне забезпечення для спектроскопії OMNIC Paradigm

Програмне забезпечення для спектроскопії OMNIC Paradigm

Програмне забезпечення для спектроскопії OMNIC Paradigm використовується для спектральної обробки, візуалізації та аналізу даних.

Зручна інформаційна панель допомагає переглядати нещодавні результати, обробляти результати, проводити багатокомпонентний пошук (аналіз сумішей) і створювати нові бібліотеки. Розроблене для керівників лабораторій та науковців, це програмне забезпечення допомагає автоматизувати робочі процеси за допомогою інтуїтивно зрозумілого редактора робочих процесів. OMNIC Paradigm Software для ПК і сенсорних екранів – це передовий програмний пакет для ІЧ-Фур’є спектроскопії, розроблений на базі програмного забезпечення Omnic™, що дозволяє спростити збір, обробку та інтерпретацію даних, а також допомогти вам працювати віддалено і співпрацювати з колегами по всьому світу

Оптимізуйте аналіз матеріалів за допомогою програмного забезпечення OMNIC Paradigm.

Програмне забезпечення для хмарного аналізу OMNIC Anywhere для спектроскопії

Програмне забезпечення для хмарного аналізу OMNIC Anywhere для спектроскопії

Thermo Scientific OMNIC Anywhere – це хмарне програмне забезпечення для спектрального аналізу з можливостями спектрального пошуку в інфрачервоних і раманівських спектральних бібліотеках. Воно призначене для покращення можливостей онлайн-аналізу спектральних даних.

Експортуйте, переглядайте і діліться даними. Переглядайте свої спектральні файли Nicolet .spa, позначайте піки спектрів і корегуйте базову лінію спектрів в додатку OMNIC Anywhere на вашому ПК, комп’ютері Apple, пристрої Android або iOS.

Додайте більше місця для зберігання даних. Почніть з 10 ГБ пам’яті безкоштовно, а потім збільшуйте обсяг пам’яті за необхідності за символічну плату. Ви можете зберігати файли OMNIC Paradigm .spa, а також інші файли (наприклад, документи звітів, .xls тощо) у своєму обліковому записі Connect.

Захистіть свої дані. Connect використовує Amazon Web Service™, провідну в галузі платформу хмарних технологій безпеки і захисту даних – тому ніяких втрат або крадіжок даних.

Навіщо ділитися своїми ІЧ-Фур’є даними з OMNIC Anywhere?

Якщо ви викладач, ваші студенти можуть проводити аналізи в лабораторії, завантажувати дані в ваш/їх безкоштовний обліковий запис Connect, переглядати спектри пізніше онлайн зі своїх кімнат в гуртожитку, а потім аналізувати і ділитися файлом звіту з вами через ваш обліковий запис Connect.

Якщо ви науковець, ви можете поділитися своїми даними з колегами по всьому світу в будь-який час і в будь-якому місці, щоб прискорити свої дослідження або поділитися і порівняти результати контролю якості і багато іншого. Тепер ваші колеги можуть коментувати ваші результати на будь-якому пристрої (планшеті або комп’ютері) з підтримкою Connect.

Бібліотеки спектрів

Бібліотеки спектрів

Пошук за спектральними бібліотеками вже давно став надзвичайно цінним інструментом в арсеналі хіміків-аналітиків. При виборі бібліотек важливо враховувати режим аналізу та роздільну здатність. Бібліотеки у нашому асортименті охоплюють різноманітні галузі застосування: криміналістика, харчова промисловість, полімери, фармацевтика, органічна та неорганічна хімія, мікропластик тощо.

Пошук за спектральними бібліотеками заснований на цифровому зіставленні спектральних характеристик та є високоефективним способом ідентифікації сполук. Оскільки ІЧ-Фур’є та Раман спектроскопія ґрунтується на молекулярних функціональних групах, навіть якщо точна сполука відсутня в бібліотеках, список схожих сполук, отриманий в результаті пошуку за допомогою спектральної бібліотеки, часто може привести до класифікації або ідентифікації досліджуваного матеріалу.

Ознайомитися з рішеннями ІЧ Фур’є спектрометрії можна за посиланням

Марина Поліщук

Cпеціаліст департаменту хроматографії та спектроскопії

Спеціалізація: аналітичне обладнання, спектрометрія, обладнання для контролю чистих приміщень.

icon-linkedin

Будьте в курсі новин

    A