Укр
Укр Eng Рус

OMNIC Paradigm - програмне забезпечення для ефективної роботи вашого спектрометра

Наша сьогоднішня стаття присвячена огляду програмного забезпечення Thermo Scientific OMNIC Paradigm. Давайте разом розберемося, як воно допомагає в роботі ІЧ-Фур’є спектрометрів. Статтю мовою оригіналу ви можете прочитати тут.

Просте та інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення для аналізу даних ІЧ-Фур'є спектрометрії

Програмне забезпечення Thermo Scientific OMNIC Paradigm допомагає спростити визначення характеристик матеріалів та аналіз даних ІЧ-Фур’є спектрів. Цей простий та інтуїтивно зрозумілий інструмент працює на базі програмного забезпечення OMNIC, доповнений новим зручним інтерфейсом та містить інформаційну панель для навігації по даним, робочим процесам, статусу приладу тощо. Ви зможете вивчити безліч функцій спектральної обробки, включаючи контроль якості, багатокомпонентний пошук та аналіз домішок.

Програмне забезпечення аналізу даних ІЧ-Фур’є спектрів Thermo Scientific OMNIC Anywhere розроблене для керівників лабораторій та викладачів. Воно допомагає автоматизувати робочі процеси за допомогою інтуїтивно зрозумілого редактора робочих процесів, що працює за принципом “перетягування”. Інструмент дає змогу працювати віддалено та співпрацювати з колегами по всьому світу, завантажуючи дані OMNIC Paradigm на електронну хмару за допомогою програми Thermo Scientific OMNIC Anywhere.

Переваги програмного забезпечення OMNIC Paradigm

Серед переваг ПЗ OMNIC Paradigm можна виділити наступні:

  • сучасний інтерфейс та навігація;
  • безпека та збереження даних;
  • гнучке управління великими та складними наборами даних;
  • проста та швидка розробка автоматизованих робочих процесів;
  • швидка інтерпретація складних зразків;
  • швидкий збір даних.

Особливості програмного забезпечення OMNIC Paradigm

Особливості програмного забезпечення OMNIC Paradigm

Набори даних

Тепер ви можете керувати більшими наборами даних, ніж будь-коли раніше! Ви також можете створювати кілька картосхем за один сеанс, будувати діаграми тенденцій з декількох спектрів і керувати управлінням декількома інструментами та їхніми даними.

Інтерпретація зразків

Аналізуйте піки декількох областей з декількома граничними значеннями та проводьте багатокомпонентний аналіз в межах OMNIC Paradigm.

Інтерфейс

Використовуйте зручну навігацію по вкладках, працюйте з простим і сучасним інтерфейсом, а також отримуйте доступ до інструментів для створення коментарів, які викликаються правою кнопкою миші.

Робочі процеси

OMNIC Paradigm дозволяє автоматично записувати і створювати робочі процеси (макроси), які легко читати і розуміти.

Збір даних

Скоротіть час збору даних на 50% за допомогою “розумного фону”. 

Безпека даних

Включає засоби безпеки, аудиту, а також історію версій та змін. Програмне забезпечення відповідає вимогам 21 CFR, частина 11 та GMP/GLP.

Сумісність з приладами

Програмне забезпечення OMNIC Paradigm сумісне з такими приладами:

В наступних статтях ми розглянемо ще два програмні забезпечення для ІЧ-Фур’є спектрометрії та їхні переваги. Не пропустіть!

Марина Поліщук

Cпеціаліст департаменту хроматографії та спектроскопії

Спеціалізація: аналітичне обладнання, спектрометрія, обладнання для контролю чистих приміщень.

icon-linkedin

Будьте в курсі новин

    A