Укр
Укр Eng Рус

Інновації в іонній хроматографії: Нова платформа для рутинних застосувань Dionex IC

Компанія Thermo Fisher Scientific прислухалася до відгуків користувачів іонної хроматографії (ІХ) і створила першокласну систему, яка дозволить вам генерувати надійні та відтворюваніі результати щодня!

15 лютого о 10:00 за Києвом доєднуйтеся до прямої трансляції від виробника аби першими дізнатися про нову систему іонної хроматографії.

Детлеф Дженсен, провідний європейський експерт з іонної хроматографії, представить інноваційну систему, розроблену для підтримки лабораторій у регулярному отриманні надійних і послідовних результатів в іонної хроматографії. Ця нова система зменшить вимоги до навчання іонної хроматографії та час простою системи, а також дозволить легко модернізувати систему відповідно до потреб лабораторії, що постійно змінюються.


Спікер

Детлеф Єнсен

Sr. Application Expert Applied Markets, Thermo Fisher Scientific


 

На вебінарі ви:

  • Отримаєте детальний огляд новітньої передової платформи іонної хроматографії.  
  • Дізнаєтеся, як нова система зможе ще більше знизити витрати та надати вам гнучкість для задоволення потреб бізнесу, що постійно змінюються.
  • Дізнаєтеся, як регулярно отримувати повторювані та надійні результати. 

Вебінар буде корисним для науковців і фахівців лабораторій, що працюють з:

  • Аналізом води або стічних вод. 
  • Аналізом АФІ або домішок у фармацевтичних сумішах.
  • Тестуванням зразків харчових продуктів.

15 лютого 10:00 за Києвом

Навіть якщо ви не можете відвідати пряму трансляцію, то автоматично отримаєте посилання на запис вебінару. Тому реєструйтеся!

Будьте в курсі новин

    A