Укр
Укр Eng Рус

Мікроскоп Leica DM500 LED: ідеальний для рутинних досліджень

Біологічний бінокулярний мікроскоп Leica DM500 LED, є чудовим рішенням для постійної рутинної роботи лабораторій, а також для комфортного та якісного використання в різноманітних установах.

Мікроскоп Leica DM500 LED – найкращий вибір для укомплектування лабораторії базового рівня. Він є ідеальним інструментом для щоденних досліджень в клініко діагностичних, гістологічних, цитологічних та  інших лабораторіях. Прилад гарантує безперебійну роботу протягом 20000 годин за допомогою світлодіодного освітлювача, а ергономічний дизайн та спеціальний тримач для шнура живлення дозволяють швидко та без перешкод переміщувати мікроскоп лабораторією.

Мікроскоп Leica DM500 LED: ідеальний для рутинних досліджень

Ключові особливості

  • EZTube™ – тубус із попередньо встановленими окулярами та фіксованими діоптріями, дозволяє працювати в окулярах та дозволяє приступати до роботи відразу після установки тубусу.
  • Попередньо сфокусований і попередньо відцентрований конденсор зменшує кількість налаштувань.
  • Конструкція EZStore™ з ручкою та тримачем для шнура дозволяє легко переносити й піднімати прилад та захищає від пошкодження компоненти мікроскопа.
  • Функція EZLite™ забезпечує понад 20 років яскравого світлодіодного освітлення, що економить час і кошти та на відміну від галогенових освітлювачів не потребує заміни лампочок і має сталий колір в залежності від інтенсивності.

Дізнатися більше або замовити Leica DM500 LED  можна тут.

Будьте в курсі новин

    A