Укр
Укр Eng Рус

Ергономічний системний мікроскоп DM1000 LED від Leica Microsystems

Представляємо мікроскоп Leica DM1000 LED, що оснащений довговічним світлодіодним джерелом світла, яке забезпечує світло наближене до денного. Світлодіодне освітлення, на відміну від галогенових освітлювачів, не потребує заміни лампочок, що економить час і кошти, має сталий колір в залежності від інтенсивності та випромінює значно менше тепла.

Користувачі Leica DM1000 LED отримують переваги від здатності системи унікально адаптуватися до кожного спеціаліста, що працює з мікроскопом.

Мікроскоп підходить для всіх клінічних лабораторних застосувань, особливо для цитології, гематології та патології. Для спеціальних діагностичних вимог мікроскоп має сертифікацію IVD та IVF.

Ергономічний системний мікроскоп DM1000 LED від Leica Microsystems

 

Основні характеристики

  • Світлодіодна лампа має тривалий термін служби: приблизно 100 000 годин.
  • Доступні різні оптичні та контрастні методи, включаючи флуоресценцію, для цитології, гематології, патології та багатьох інших застосувань 
  • Унікальні запатентовані ручки фокусування з можливістю регулювання по висоті, а також ергономічний дизайн допомагають налаштувати Leica DM1000 LED під індивідуальні потреби користувачів та робити дослідження протягом цілого дня більш комфортними.

Дізнатися більше або замовити Leica DM1000 LED  можна тут.

Будьте в курсі новин

    A