Укр
Укр Eng Рус

Leica DM750 LED. Бінокулярний мікроскоп для лабораторій різного профілю

Leica Microsystems представляє мікроскоп Leica DM750 LED, що є ідеальним приладом для професійного дослідження в медичних та ветеринарних лабораторіях і покриття різноманітних потреб закладів.

Функція  EZLite™ забезпечує понад 20 років роботи світлодіодного освітлення та автоматичне вимкнення після двох годин простою, що економить електроенергію і значно збільшує час роботи світлодіоду. Технологія EZGuide – Простий у використанні тримач зразків, що дозволяє завантажувати слайди однією рукою та запобігає пошкодженню досліджуваних зразків.

Leica DM750 LED. Бінокулярний мікроскоп для лабораторій різного профілю

Ключові особливості

  • Конструкція EZStore™ з ручкою та відсіком для шнура дозволяє легко переносити й піднімати прилад та захищає від пошкодження компоненти мікроскопа.
  • Відключення з затримкою, що заощаджує енергію.
  • Функція EZLite™ забезпечує понад 20 років яскравого світлодіодного освітлення, що економить час і кошти та на відміну від галогенових освітлювачів не потребує заміни лампочок і має сталий колір в залежності від інтенсивності.
  • Усі точки дотику до мікроскопу оброблені за допомогою технології AgTreat™ для запобігання поширенню бактерій і забезпечення більш здорового лабораторного середовища.

Дізнатися більше або замовити Leica DM750 LED  можна тут.

Будьте в курсі новин

    A